Tuesday, November 26, 2013

Mini BBQ on Saturday

Seperti yang dikhabarkan....ni la mini bbq adik2 I u olls....marinate aku la yg buat....
Bahan2 buat sendiri...marinate lamb guna sos black pepper yg aku jual tu...hasilnya..sedapnya.....ya ampunnnnnnnn......lamb tu la sodap...yg lain2 pun sodap aku x makan sgt sebab cirit birit....bule?


Antara gambar yg sempat aku snap...after that mmg x pgg handphone la...


Lamb yg aku dh marinate dia....guna black pepper sauce...


Ntah knp gambar ayam x masuk plak...fail upload..lantak ko disitu....


Jagung madu yg Ateh sponsor...sodap.....


Last minute abah ajak Adik eh satu family....

Ni la mini bbq suka suki anak2 pak zain...mega bbq 7hb nanti kat Muar...siap ada stimbot lg...lambat plak tunggu 7hb...hahaha....
Pakcik aku tu duk berdebar2 tu...esoknya nak pi merisik kan...anak sulung nak bertunang dh...dah besar anak masing2....dengarnya hantaran RM12k engko....huiiii mahal...
Aku sok ntah berapa la kan..eh..eh....i laku lagi u olls....seru je x sampai lg...sapa kawen ngan i untung tau....siap pakej ada anak lg....x yah pening2....huh..#libasrambutngantanjelingmata skit.... 
Berangan la kan...choiii jgn mulut macam mak lampir boleh x?....
Hahaha....



8 comments:

  1. lama x bbq...kne buat gak even sedas ni..erk...jelesss

    ReplyDelete
  2. Sedapnya...

    http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sedapnya..lama tak layan BBQ gak nie..tambah2 ..reramai mcm nie..memang best!

    ReplyDelete
  4. Ish...sonok gak bbq family mcm ni. Teringin nak bt kak tapi kami ni bukan big family. At least mcm akak, sonok gak. Mmmm....

    ReplyDelete
  5. wpun mini bbq.. apa2 benda yg dibakar sebenarnya semua sedap2 kan.. lagi2 ada org keliling yang sama2 membantu.. terus jd meriah :))

    ReplyDelete
  6. Oh, ada mega bbq 7hb ni padanlah daripada tadi baca entri pasal 7hb (sorrylah baca atas ke bawah ginilah jadinya) ... nanti kalau SA nak kahwin mintalah hantaran 24K sebab datang ngan pakej sekali kan... makanya kenalah double segala benda.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah