Monday, November 25, 2013

Dania In Person


Bajet2 retis plak buat photoshoot.nak buat cemana..gambar2 cantik ni dari DSLR..
Cantik x? Ada bakat x aku...hahaha....
Sorry la...anak dara aku mmg byk je menghiasi blog aku ni..dh mama x boleh nak enterprem kan..anak je la jadi bahan untuk penceritaan dlm blog...


Kakak...pandang sini sket....


Gaya ni dia buat sendiri...x yah ajar..


Ni kat Tasik Biru


One more photo...

Tp yang paling sentimental value Is

Gambar bawah ni....


Kamu sudah semakin membesar anakku.....kerisauan mama makin hari makin bertandang..bukan senang nak jaga anak dara...
Makin hari kamu makin demand....tapi mama x kan biarkan...mama akan pastikan kamu hidup disamping mama dalam kesederhanaan...
Mama akan pastikan kamu berada dalam keselesaan...sampai bila3 pun...mama la ibu...mama la ayah kamu even mama tahu kamu kurang kasih sayang seorang ayah...
Mama ada kan....papa pun ada....kita tumpang sayang papa je ye....

Korang....aku update sikit3 la gambar masa kat Sarawak ari tu...beribu kot gambar...
Juling mata aku tengok....semua cantik2...i mean...gambonya cantik....orangnya???
Boleh tahan la cantik...hahaha.....

Aku ngantuk giler ni weh.....



20 comments:

  1. dah nampak anak dara sangat Dania.. pandai bagi posing terbaek bila bergambar..
    SA, sejuk2 lepas hujan ni better tido je lah eh ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mmg suka posing ..ikut sapa ntah...haha. ..tido??? Kalau la boleh zaza....

      Delete
  2. betul2 tu..zaman sekarang nak jaga anak dara memang payah..walaupun sy belum ade anak tapi mempunyai seorang anak buah yang perempuan pun dah menimbulkan kerisauan dalam diri ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt2 susah...nak2 negara kita...tinggi dengan jenayah....bahaya ada di mana2

      Delete
  3. Replies
    1. Tu la...rasa mcm baru je smlm beranakkan dia. ..

      Delete
  4. dah besar anak dara sue ni...tulah bukan senang nak jaga anak perempuan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ema....susah nk jaga....ni baru 9 tahun...lg 10 tahun ntah mcm mn ntah...

      Delete
  5. selamat membesarkan anak dara...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...anak lelaki ada ragamnya....anak ppuan pun ada ragamnya....kadang2 pening....

      Delete
  6. menjaga anak dara adalah lebih susah dari menjaga anak bujang, itu yang ramai orang kata :)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya Dania. InsyaAllah besar nanti boleh jadi anak solehah. Amin~
    'Makin hari makin demand' - Rasanya mostly anak dara macam ni. hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks hajar...ye la kot...mostly anak dara macam ni...

      Delete
  8. Kejap je dah besar anak-anak ni kan. Memang tak puas nak mengulit anak kalau cam ni. Insya Allah, Dania kan bijak tentu dia akan menyayangi Mamanya dan menjaga pekerti seperti apa yang diharapkan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah