Monday, November 18, 2013

Australia Mariiii.......

Dapat lg FM dari Australia. ..big boss baru balik last week...dh banyak collection dari Australia. ..mak aku pun bising sebab fridge dia dah penuh dah....nak buat camana mak oiii...dah kawan2 duk bg souvenir...lom tgok collection keychain kat opis lg tu....


Dh selamat tampal kat cpu....sementara nk bawak balik ke Seremban kan...
Special thanks to my boss...
Next time bg lagi ye....kecik tapak tangan nyiru i tadahkan boss....
Poyo plak khennnnn.......


9 comments:

  1. hoh bertambah byk lah koleksi FM.. boleh jd inspirasi kot2 one day nnt lepas jg ke Australia hehe

    ReplyDelete
  2. k dee pun sama..punya berlambak smpi tak tau nak letak mana dah..cpu penuh, fridge umah penuh..last2 dalam kotak kasut ngan plastik bag..hahaha..

    ReplyDelete
  3. next time pesan kat boss bawak balik kangaroo !haha

    ReplyDelete
  4. hehehe..tanda ingatan bos....

    ReplyDelete
  5. Ini yang paling senang nak buat souvenir kan. Wah, seronok apa kalau dapat kumpul FM banyak-banyak. Boleh letak dari atas sampai ke bawah fridge tau. Eh, meriahnya!

    ReplyDelete
  6. Saya pun peminat FM, untung ada bost baik hati bagi FM..hehe

    ReplyDelete
  7. Blah laaa..... asik kak je yg dapat... saya x de plak....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah