Saturday, November 16, 2013

INSTANT PRE MIX BLACK PEPPER SAUCE


Family product dari Utara

Kini resepi kami mula di kenali dan mendapat permintaan seluruh Malaysia..

Produk hasil R&D bisnes western kami selama 9 tahun.. Kini kami mula mengorak langkah utk resepi kami sampai ke tempat anda dgn cara penyediaan yg lebih mudah, sedap dan halal. 
Kini anda mampu menyediakan sendiri masakan barat bersama sos rahsia resepi kami buat keluarga di rumah dgn kos yg plg minima..keenakan rasa seperti di restoran barat bertaraf mewah hanya dengan keenakan sos kami.. 

Tiada seumpamanya.. pasti lain dari yg lain..
Ini resepi ciptaan sendiri..sudah 9thn mendpt sambutan di kampus UUM..Alhamdullilah..
jom cuba....
** 1 pek 300g rm12.00 (kegunaan sehingga 10set makanan barat dan perapan yg sgt byk)

Instant Pre-mix BLACK PEPPER SAUCE 
( Home Made Secret Recipe )
enak untuk chicken chop, beef steak dan lamb chop

 makan bersama roti john pun sedap...

- Cara mudah menyediakan kuah@sos utk Chicken Chop, Lamb Chop, Steak, Ayam Goreng, Burger dan juga utk perapan menu barbeque @ panggang. 
- 1 pek harga RM 12.00 shj. 
- Kos pos laju RM6 Semenanjung, sabah Sarawak RM10 

- 1 pek anggaran bancuhan kuah@sos sehingga 10set chicken chop / Lamb Chop. 
- Utk bancuhan 2 set chicken chop hanya perlu 2 sudu PRE-MIX HERBS (serbuk putih) + 1 sudu SPECIAL MIX SAUCE PASTE(sos) + stgh cwn @ 1 cawan air. 
- Kacau sebati dlm periuk kecil dan masak atas api sehingga pekat dan nampak berkilat. Apabila pekat dan siap masak tuang atas ayam@daging yang telah di goreng @ di panggang . Sedia untuk dinikmati bersama hidangan anda.

(Simpan pre mix di peti sejuk slps dibuka, jgn terdedah kpd cahaya matahari atau kepanasan melampau utk kualiti yg baik, sos black pepper yg telah dibancuh jika ada lebihan blh disimpan di dalam peti sejuk)

SMS/WHATSAAP ME AT 0123319641
Atau 
email at suriaamanda@yahoo.com


10 comments:

  1. Ada lebih tak?bak sini sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena beli la dik oi...bg free ko doakan biz ni maju...baru boleh bg free..

      Delete
  2. macam best je ni.
    kak, kalau sy berminat sy inform k.
    ingt nk buat hadiah Ga la.hihi
    in shaa Allah

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan setiap urusan yg dilakukan.....Ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin....thanks norey..thanks for the support. .

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah