Thursday, November 7, 2013

Sarapan Today

Pukul 8 dah sampai office sebab ada meeting besor lagi...
Kali ni aku x join....so pagi ni aku just prepare beverages dan kuih muih je...bukan la aku yg buat tp just pesan kat tea lady.....

Then aku sarapan kat pantry level aku dengan Farid NZ...makan bihun goreng ngan telur mata sahaja...


Sebungkus bihun yang boleh tahan sedap


RM2 sahaja...


Eh Hilmi pun ada....mamat ni mkn Mcd........


Aku ngan Farid layan bihun.....

Alhamdullillah....portion bihun ni byk...buat aku sangat2 kenyang...
Murah pun murah....
Memang biasa ada tea lady yang hantar sarapan siap bungkus ni....kira dia jual la kat opis..so senang la kami...mana nak dapat kan sebungkus RM2 hengget...kalau kat food court ni mmg mahal la....


34 comments:

  1. woi sedapnya.sok nk g mkn bihun lah.

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Akk x tau nak mkn apa dah. Hr hr mkn benda yg sama. Lunch ni nk turun beli ns. Jemu kan hari hari nasik. X makan x larat pulak.

    ReplyDelete
  3. Tgk macam ok bihun tu. Senang la ada tea lady jual bihun. Tak payah susah2 nak belikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...senang bila diorg start bisnes mcm ni...

      Delete
  4. mee hoon goreng ngan telur mata memang ngam sodap tu minum lak ngan kopi terangkat la...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heaven betul....boss lalu pun kitorang buat bodoh je...

      Delete
  5. sedap sedap sedap...wakakaka...tiba2 lapar boleh? tak makan lagi ni...

    ReplyDelete
  6. hahaha... kenyang gile kot kak... Teh tarik free and sedap kan????? saya dah x bole bangun lagi kak.... so full.....

    ReplyDelete
  7. heheheh kawan sy jual sebungkus singgit :P
    kat 2 ringgt pon ada gak..
    dh lama dia x jual

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah rezeki if jual murah2 mcm ni....

      Delete
  8. sedap nmpk bihun tu.. ada telur RM2..ok bah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau x pe....sedap pun sedap..siap ada sambal tu

      Delete
  9. waaa.......... apesal la tertgk entry ni. dah la tengah puasa.... waaaaaaa

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  10. murahnyaa..berbaloi sgt klau beli..=)

    ReplyDelete
  11. adoi.. tergoda dah... la tgh hujan ptg nih..

    ReplyDelete
  12. kalau banyak memang puas hatilah dapat pulak harga tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat puas hati sampai dh ramai x turun food court dah..

      Delete
  13. Wah murahnya 2 ringgit je...mana nak dapat mee 2 ringgit siap telur mata lagi... :D

    ReplyDelete
  14. Kira murahlah tu RM2 aje dengan portion yang banyak gitu. Boleh skip lunch kalau dapat makan bihun gini banyak.

    ReplyDelete
  15. mihun RM2 dengan telur agak murah juga..kat opis aku ini mehoon kosong pun jual RM2...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah