Thursday, November 21, 2013

Pemalas Ke Rajin ni????


Assalamualaikum 
Jemah dan bedah semua ye...haaaaa ni nak khabarkan ni.   Dua hari ni Kak Long Diva sangat stress tau....macam2 hal kat opis....kat opis tau... Bukan personal mak.....personal mak ok jer walau suam2 siku kan....adik2 divasss i yg kebabommm tu semua bz...yg sorang nak meletup dah...yang sorang bz...yan bongsu tengah demam sebab mendiva jer kejanya...dapat byk job yer dik...wah....rezeki gitu......Kak Long, Kak Ngah ngan Kak Lang la sonyap ha....
Tuh kat atas tu menu malam tadi yer Bedah2 semua...itu yg paling rajin dari yang pernah aku tepek kat blog ni...eh...rajin ke?
Kira rajin la tu Bedah semua ye..ada udang, sayur ngan telur...if pemalas kosong je letak telur semata...khennnnnn....kejap je dh Khamis kan....esok Jumaat..
X sabar nak baik Seremban
Malam tadi korang makan apa eh.....meh la share....

18 comments:

  1. woi rajin lah ni kak diva! siap telur sayur udang.kalo aku masak bodo gitu je.tu pon dh sedap sgt dh rasa.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Conclusion nyer mmg menu rajin la ni eh...

      Delete
  2. Care kak..mmg diva kebabomm.voilaa

    ReplyDelete
  3. Kira dah okey la nie... siap ada telur goyang tu....

    ReplyDelete
  4. Sederhana.. Rajin ada..mls pun ada... Hehe

    ReplyDelete
  5. perghhh ni kira rajin lah ni...
    klu nory rebus megi kosong je...
    rebus je terus makan...hehehe

    ReplyDelete
  6. Ni memang kes rajinlah ni, macam-macam ada hah. Tang telur tu yang tak menahan air liur. Macam best aje. Macam banyak kolesterol aje. Tapi bantai ajelah janji hepikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupakan la ttg kolestrol itu...lelap mata je...

      Delete
  7. tu lah kadang tengoh uolls menjoya I tak dpt join sbb bz benor.. hehe
    apa2 pn kak long divas ni mmg hebat tang masak memasak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum hebat lg kak ngah...hebat kalu bukak restoran dh ha..

      Delete
  8. opkos la ghajin tu.kalau mals dah sah sah x berasap dapur tu khenn.hihi
    sy repeat makan pulut kuning sama kari ayam tua

    ReplyDelete
  9. kalau uolls nak tau, petang semalam iolls tersangat laaa busy sampai makan pun lupa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah