Friday, November 8, 2013

Menu Diet?????

Wahhhh malam semalam aku berjaya x Makan nasi....selalu nampak nasi kalah...sure nak makan nasi je...tp itu kalau balik Seremban mmg failed la kan...kalau kat rumah sewa aku displin skit.. eh...yer ke....phuiii....
Akibat x tau nak mkn apa....aku nampak akak ni jual sate....aku beli...


10 cucuk sate ayam..5 cucuk sate kambing


Lain skit presentation bila sate dan timun serta bawang di satukan. ..
Kuah sedap giler...mcm x cukup je....

Total damaged RM11...

Mahal ke murah....teringat lak sate subang kat Kuang...lama x mkn kat situ...
Nak ajak cik abe la pi situ....



6 comments:

  1. Dah lama betul sy tak makan sate. Tapi tak teringin lagi ni kak....

    ReplyDelete
  2. hahaha. diet la sgttttt...... Kalo betul2 diet kena cut all the kuah kacang intake!! hehe...

    ReplyDelete
  3. mungkin mahal sikit sb kambing tu.tp price ok rasanya standard dah tu.hehe..

    ReplyDelete
  4. satay kat area umah adik diva ni, sekarang 40 sen secucuk tapi halus2lah sangat... hurmm...kalau nak puas selalunya akan makan Satay Hj Samuri jer...tebal2 isinya secucuk tu....

    ReplyDelete
  5. Nyum-nyum...kuah dia sedap tak?

    ReplyDelete
  6. Part satay ni cuma nampak satay station ajelah, tapi mahal sikit ler satay kat sini sampai RM1.30 secucuk.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah