Friday, November 15, 2013

Pandangan Lelaki Pada Wanita...


Aku suka quotes ni...sebab aku memang macam tu...benda yang remeh temeh dalam hidup aku memang aku ambil kira...
apa pendapat wanita2 yang lain?
setuju x?


14 comments:

  1. Morning along
    org perempuan mmg selalu mcm tu.
    selalu amik berat benda2 kecik
    tp org lelaki lak ..boleh rileks je..dah lumrah kot org pompuan gtu :)

    ReplyDelete
  2. Samalah kita kak. Pemikiran tu mcm komplikated sket. Huhuhu....

    ReplyDelete
  3. setuju..sebab wanita sentiasa inginkan yg terbaik.

    ReplyDelete
  4. uishhh perkara remeh temeh tu lah perkara penting... kita wanita ni memang particular kak...kalau yang tak particular tu ermmm... tak taulah... oh oh btw...kak lang dah click ford untuk kak long bagi duit sikit kat nuff....

    ReplyDelete
  5. mmm... wanita jer ke yg boleh tinggal komen...????

    ReplyDelete
  6. Mmg majoriti wanita ambil kisah benda remeh :P

    ReplyDelete
  7. lelaki pun nak komen gak....hahaha

    sy rasa ade betul qoute tu..kadang lelaki dalam relationship tu tak perasan but lelaki lain mungkin akan perasan, i see that a lot with my fren..bf rasa gf dia nie leceh but i see it differently..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Dee dulu mcm along..tapi dee rasa stress..so, dee skrg lebih cool dan relax..tak suka pikir2..semak kepala otak..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Betul tu memang perempuan suka ambil peduli perkara remeh-temeh berbeza dengan lelaki. Pada mereka benda yang remeh temeh ni menrengsakan aje.

    ReplyDelete
  10. setuju.. tanpa wanita hidup lelaki terumbang ambing.. hahaha
    contoh mcm cikjah ni.. suka nau membebel wpun benda yg remeh temeh.. nasib baik lah Nizam boleh tahan dgn kekekwatan bini dia ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. setuju
    yg remeh tu la boleh jadi perfect

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah