Monday, November 11, 2013

Pak Nasser's Nasi Lemak....


Meh la aku citer sikit2 trip perjalanan aku ke Sarawak..even percutian penuh tragis bg aku kali ni...aku tetap nak berkongsi pengalaman dengan korang...
Sebekum tu nak mintak maaf kat separuh yg komen entry hp aku retak tu...ada komen yg terdelete sbb hp ni dh mula ngok ngek...lagi sentap aku dibuatnya...


Masa dlm flight ...ketua Pramugari tgh mention promotion bulan ni...


Anak dara aku request nak makan nasi lemak


Puas hati dia dapat makan..sedap mmg sedap..


Simple..sambal power...harga RM10..before this RM15..


Sejuk tgok awan ..indahnya ciptaan yang esa.. 

Apapun...anak dara aku kuat makan time bercuti ni....seronok tgok dia makan..org x lalu mkn..dia x pandang apa....makan je....ni x lama lg cuti sekolah...confirm debab balik..
Huhuhu....


16 comments:

  1. Nasi lemak pak naseer mmg sedap.. farah kalau naik aa mesti nasi lemak nie yg di order..

    ReplyDelete
  2. hehe..nasib baik komen den masih hado..hahaha..Air Asia turunkan harga makanan ke??mcm tak caya plak..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Akak kalau nak naik AA kena time makan memang booking siap2 sebab anak2 ni macam2 perangai. Sekali tu depa tak serve sebab petang anak yg kecik tu buat perangai sampai landing...aduhaiii...

    ReplyDelete
  4. wah holiday ke sarawak pakai belon..hehe
    sedap nasi lemak tu
    isi tabung sini-sony

    ReplyDelete
  5. Nasi lemak Pak Naseer yang best....hehe

    ReplyDelete
  6. alaaa...hari tu pegi kuching makan nasi lemak pak nasserr tak de promo..sek baek sedapp..hahahaa

    ReplyDelete
  7. nasi lemak pak naseer jadi top & mahal sebab dia ada diawan biru je.. kalau tidak org pn tak kenal nasi lemak dia hehe
    Actually Dania tlg makan kan utk mama dia yg tengah bengang & susah hati sbb hp tu.. sabar yer SA :))

    ReplyDelete
  8. huhu.. tak pernh rasa lagi.. tpi nmpk menarik..

    ReplyDelete
  9. Nasik lemak Pak Nasser tu, surprisingly ...mmg sedap jugak la kan...hahahaha...RM15 pun, di bedal jugakkkkkkk...Tapi ada promo RM10 tu..kira ok la :)

    ReplyDelete
  10. nasi lemak pak naseer wajib order kang along....lieya ni pun gi langkawi ari tu beli gak...tapi tapau laa bawak balik sbb mase flight kejap sgt nak makan heheheeheh

    ReplyDelete
  11. Tak pnh order sbb terjegil bijik mata tgk regenya. Even kt airport pun, KLIA or LCCT...mmg kami avoid mkn2 situ sbb kami kedekut gila nak kua duit utk benda2 yg boleh dpt murah.

    ReplyDelete
  12. nampk sedap pulak nasi lemak atas kapal terbang.
    hehe..

    ReplyDelete
  13. Lain kali kalau naik AirAsia bolehlah request nasi lemak Pak Nasser yang glamor ni. Dah dua kali hari ni baca pasal nasi lemak ni. Macam dejavu pulak bila membacanya.

    ReplyDelete
  14. sampai sini bau nasi lemak .
    x pe kuat makan ..nanti bila dah anak dara selim ..hehehe

    ReplyDelete
  15. Hehehe... Pak Nasir Nasi Lemak x bole lawan MAS pnya Nasi lemak.... kekekeke...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah