Thursday, November 14, 2013

Mee Curry for Today's Lunch


Gara2 teruja ngan si budak Farid NZ punya entry pasal mee kari baru2 ni...terus craving nak makan mee kari..walau x sama kedai...tp still nice dan puas hati...ni la amsalah aku...orang duk 
review makanan aku yang craving..pas tu meroyan nak cari dan2 tu jugak...sgt2 nice kan....

 sebungkus mee kari RM4.50...worth?
 walau x banyak ingredients but still boleh diterima...kalau mak aku buat ni..sure ada kerang ngan ayam ni...
 layan plak ngan teh o panas...memang terbaik..

Makan berdua ngan Farid sebab x ramai kat department...yg lain2 semua outstation...tinggal kitorang..
lunch sambil gossip sambil kongsi cerita blog dan pengalaman meniaga...sharing opinion and experience is sumthing yang sangat2 awesome...who knows..one find day we will become biz partner???
perancangan Allah kita x tau kan...
korang setuju?


14 comments:

  1. oh tergoda pulak den dengan mee kari tuh...

    ReplyDelete
  2. fuyoooo..esok nak mkn mee karilah..hihihi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..semoga Allah permudahkan segala urusan..hehehe..btw, mee kari tu nampak macam sedap..and for RM4.50 kira not bad laa kalau makan di kota penuh pancaroba ini..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.... hehe.... Bro, serious sedap.... Aku barula makan mee kari aritu si SA plak pi beli for lunch n makan.... kaco selera betul.... hehe

      Delete
  4. alaaaaaaa.... sedapnye.. teringin plak..!! hehehhe

    ReplyDelete
  5. sedap~ btw klau sudi follow http://tips-blogging-treatment.blogspot.com/. sy akan follow balik ty :)

    ReplyDelete
  6. xoxoxo mee kari kalau homemade punya lagi meletop SA.. puas dapat makan.. tp yang hado pun dah Alhamdulilah kann :))

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap aje mi kari ni. Petang nanti balik rumah boleh pergi cari mi kari udang kat area rumah. Tak menahan ni dah lapar pulak!

    ReplyDelete
  8. Standard price kat mana-mana tempat. Mee kari ni kalau compare dengan yang 5 tahun lepas, dah jarang nak jumpa yang harga RM3.00 lengkap dengan segala isi. Sekarang kalau nak puas makan, memang kena bikin sendiri la jawabnya. Hehe

    ReplyDelete
  9. hehe Amin kak.... In shaa Allah... well lucky u dapat.... kalo craving x dpt, x pasal2 tapau saya pnya Nasi Arab kan???

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah