Friday, November 29, 2013

Melampau!!!!!!





Sana sini memang amik kesempatan agaknya kan.....ni kes smlm...giler punya mahalsardin seketul RM3.50...sakit jiwa aku...sardin dari tin kecik je kot...bukan mahal pun...
Nak naik haji cepat ke apa orang kedai ni...
Harga sangat2 x munasabah..
Setakat presentation mcm tu..aku masak lg best kot....
Aku x tau samada ni memang betul reasonable atau menang saje naikkan harga atau paling senang cakap...
AMIK KESEMPATAN....
Nyesal x bawak bekal semalam.....
Ada gak yang amik kesematan tu...gambar ni aku dh awal2 upload kat fb..fb aku plak private...pas tu admin satu group ni dh curik jadikan bahan closed group dia..
Thanks to Ummihanie sebab inform...gaji admin tu besar sbb tu dia  x kisah sardine kecik macam ni mahal...otak dia letak kat lutut tu....

5 comments:

  1. kedai kat mana tu??agaknya owner dia mesti dah pakai ferrari sekarang...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. gila mahal.... semalam pun sy tapau sayur je... amek xbanyak pun, peria goreng tepung, rm2.. pengsann...

    ReplyDelete
  3. Hurmmm....kalau ianya harga kat KL .... dah tak jadi suatu yang menghairankan skang... huhuhu

    ReplyDelete
  4. ema kena jugak semalam..ikan sekor dan sotong kena RM 27...

    ReplyDelete
  5. Eh, macam ni pun sampai RM3.50 Lebih baik beli sardin dalam tin masak sendiri pastu suruh kakak penjual tu tolong letakkan aje dalam mangkuk styrofoam tu. At least tahulah service letak sardine atas plate memang tiptop melampau. Ni letrik naik, lauk pauk pun naik juga rasanya ni walaupun takda kaitan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah