Tuesday, November 19, 2013

Macam Comel Jer....

Bukan main lg si kembar berdua ni..makin hari makin cheeky....geram jer mama...


Tgok la ragam dia dpt baju baru....

Macam comel jer...macam cute jer...

Kalau stress tgok gelagat diorg mmg hilang stress...ni aku duk ngadu ngan ibu dorang...
Stress kat opis...terus dia whatsaap gambar ni....mmg terubat stress kjp...
Makin besar makin byk ragam diorang ni....if ada adik x tau la cemana kan....
X dapat plak nak bayang....


16 comments:

  1. Ololololo...mg comel kak. Sedondon mcm ni. Sape x suke twin? Ms check up kat klinik gomen, jumpe baby kembar...comel sgt!

    ReplyDelete
  2. comelnya kembar seiras ni.. best kan spt kembar.. skali beranak terus dapat 2 skali :))

    ReplyDelete
  3. memang comel... hehe... bukan macam aje.. :)

    ReplyDelete
  4. Siapa pun kalau dapat tengok gelagat comel macam ini boleh hilang stress. Cute sangat:) untunglah mama dia dapat twins..

    ReplyDelete
  5. makin besar makin cute twins ni tau..

    ReplyDelete
  6. Anak2 pengubat keletihan...memang comellah...

    ReplyDelete
  7. hehehe mmg comelah SA.. done nuffnang yer

    ReplyDelete
  8. lieya punye impian nak anak kembar tau along...best jek boleh pakai baju same2...beli barang same2...sbb tu laa si mia ngan si mija tu lieya kembarkan mase dieorg kecik2...eh skrang pun same semua baju same heheheehehe

    ReplyDelete
  9. Macam cantik jerr... I love kuching :)

    ReplyDelete
  10. Ha ah..macam comel je macam cantik je..hahaha

    ReplyDelete
  11. sekali dapat kembar juga adiknya...ha memang lagi best dan lagi pengsanlah mamanya...hik hik hik...

    ReplyDelete
  12. hahaha..... U have to watch Vangla macam comel parody..... powesssss....

    ReplyDelete
  13. Memang time nilah mereka ni nampak comel sesaja dan keletah bukan main. Memang rasa macam nak cubit-cubit manja aje kalau ada depan mata.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah