Wednesday, November 20, 2013

Teambuilding Jabatan Pelancongan NS @Langkawi

Dipaksa rela untuk update gambo si kudut kesayangan ni...kena puji sket...kalau x mmg aku x dapat pi Perlis bulan 1 nanti..hahaha....ni semua random photo dia kat sana last week....


Posing kat area cable car


Fyi....si kudut tu gayat kat tempat tinggi....x leh imagine cane keadaan dia time tuh...


Mercu tanda Langkawi...

Oriental village....x pernah sampai lg


Tasik Dayang Bunting


Bestnya naik ni....


Banyaknya helang...


Next year if allah permudahkan...nak pergi satu family plak....bawak mak abah berjalan...
Boleh melawat pak cik kat sana....boleh borong pinggan mangkuk mcm si lieya latiff....huh jeles tgok dia memborong pinggan mangkuk....

Korang perasan x follower aku dah 9 ratus lebih....x sabar nak tunggu 1k....
Sabar ye...belum ada masa nak review korang ...hari ni bz nak mati...
Blogging guna smartphones mmg mcm ni....harap korang faham...janji Kak Long divasss update hokehhhh.....


15 comments:

  1. Feel update guna smartphone tak sama macam menaip guna PC or laptop. Tapi, at least ada jugak la entry daripada langsung takda kan. Hehe.

    Kat Langkawi ni yang seronoknya bila jalan-jalan nya sebab makanan kat sana kira murah-murah lagi. So, ada lagi la extra untuk belanja ke benda-benda lain kat sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe... mls nk on laptop...I ni balik umah sewa ngadap smarphone je la..pas tu tido...ntah bila nk rajinnya....yg jeles tu la sbb I x dpt ikut dia....sedih....

      Delete
  2. Replies
    1. Hi...nanti I terkam u eh...oppps...terjah...

      Delete
  3. ok dah pernah sampai ditempat2 diatas tu :)
    nak unfollow SA boleh tak?? sbb nak jadi follower ke 1k hehehe aci kannn ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde2..mn aci.......jom la pi lg zaza....menjoyah kat sana ke..

      Delete
  4. pergi Langkawi memang best , banyak tempat menarik kat sana...

    ReplyDelete
  5. nice blog. hai..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. tringin nak masuk cable car
    sure seriau bila pandang kat bwh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best wooooo....sapa gayat payah skit la...

      Delete
  7. Tahun depan memang dah plan nak gi Langkawi jugalah. Maklumlah Visit Malaysia Year 2014, kan. Haruslah berbangga dengan negaraku Malaysia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita...SA pun nak pergi jgk tahun depan

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah