Wednesday, November 27, 2013

Meaning of Car Names....



😛Who said car names don't have meaning

 FIAT: Failure in Italian Automotive Technology.

 FORD: For Only Rough Drivers.

 HYUNDAI: Hope You Understand Nothing's Drivable And Inexpensive....

🚖 VOLVO: Very Odd Looking Vehicular Object.

🚘 PORSCHE: Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything.

  OPEL: Old People Enjoying Life

 TOYOTA: The One You Only Trust, Always.

🚔 HONDA: Hanged Over, Now Driving Away.

🚘 BMW: Big Money Waste

  AUDI : An unwanted debt invitation

  Mercedes: Maximum enthusiasm , recurring cost, ego developed, eagerness to sell.      

  PROTON... Potential Risk Of Tingkap Otomatik Non-functional

 
Hahaha....sapa la yang cipta ni kan....kelakar plak yg last sekali tp itu paling ramai yang   pilih...kan....

Sumber Whatsaap...



8 comments:

  1. salam singgah pagi..

    bila tak ada kerja depa cari kerja lagu tu hee..

    dah komen pun kat "kejadian alam ayam bbq" tu ceh wah bukan main lain yerk..

    ReplyDelete
  2. haha... mcm penah dongar jewwwww

    ReplyDelete
  3. kepla otak mereka ni ligat betul..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha...creative betul..nampaknya proton dan power window memang tak boleh dipisahkan..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. I like Proton nya meaning... kahkahkah..... sapa punya idea ni memang brilliant ler.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah