Tuesday, November 19, 2013

Not that easy dear...


Its not easy to make people happy..
Correct me If I'm wrong...but...easily we can make ourself happy without thinking to other's feeling..only we know our feeling and the facts...do others care about our feelings???
Lets discuss..

**x dapat nak update cuti2 Sarawak...gambar kat si kudut x dapat lg...layan quotes then kita discus boleh? Lama dh x discuss2.....
Moh ler kita....

8 comments:

  1. For me zaman sekarang ni kita kena pentingkan diri sendiri daripada pentingkan org lain (except family) kalau selalu nak jaga hati orang, dalam diam org akan pijak kita..

    Dalam apa benda sekali pun, kita mesti ken Firm!! baru org respect :))

    Sekian hujah saya pada hari ini hehhee

    ReplyDelete
  2. betul tu kak! hmm kdg2 asek nk happy kan org.kita yg sakit hati.

    ReplyDelete
  3. mmg tak mudah nk buat org happy... sebb kdg2 diri sendiri pun beremosi.. hhu

    ReplyDelete
  4. Apa boleh buat..lumrah kehidupan agaknya..hehe

    ReplyDelete
  5. Susah tu nak memuaskan hati semua orang di sekeliling kita. Yang penting kita dan orang yang kita sayang happy dengan apa yang kita buat, tak kisahlah apa orang nak kata.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah