Thursday, November 7, 2013

Tukar Duit Syiling


Assalamualaikum

Korang ada habit kumpul duit syiling x? Macam ada je....macam best je...macam nak tukar je.. hahaha...ayat mintak lempang ni..ni sume gara2 video budak tu kan...macam comel je....dah2....back to alam nyata....well aku suka kumpul syiling..x kisah la syiling bape sen..dah janji ngan makcik food court nak tukar kat dia...itu yg aku tunjuk tu baru sikit..
Ada lagidalam peti besi...if campur dah dekat 300 dh tu...mcm sayang je nak tukar...xde plak aku kesempitan ke. .cuma aku rasa macam semak je drawer aku...hahaha...
Nak tukar ke x nak erk....korang rasa camana?

27 comments:

  1. Replies
    1. Ada satu box petty cash penuh dan x kira lg nok...

      Delete
  2. beli bekas..besar sket..simpan lagi.. hihi.. tp bahaya kot kalo simpan bebyk kat opis.. jadi, simpan la d rumah... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. I simpan kat tempat berkunci dear....Hihihihi. ..cuma I je ada kunci tu...

      Delete
  3. Replies
    1. Mcm syg nk tukar je...mcm x nak tukar je.....hahaha. ..

      Delete
  4. habit sama ngan saya & en.suami...
    kami pernah simpan syiling saja 700++ , pastu pergi tukar kat kedai mkn
    tambah duit sikit, beli tv lcd hehe...skrg pun masih lagi simpan syiling

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...at least lekat beli sumthing kan....

      Delete
  5. lieya pun mcm along...kalo membeli belah, duit siling mesti asingkan masuk tabung....bulan lepas baru bawak 4 tabung gi tabung haji...ni dah penoh balik....busuk2 pun dpt dlm 2-3 ratus tu long....heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..tu la kan lieya.....bila dh letak dlm handbag x sedar dh byk...tau2 bag dh berat je

      Delete
  6. kalau nak tukar tunggu time tengah sengkek SA.. hahaha

    ReplyDelete
  7. dah ada duatabung syiling kat rumah..belum berniat nak tukar lagi sbb sayang pulak..satu dah penuh..hhihi

    ReplyDelete
  8. Err..nak kata suka collect duit syiling tu x la..tp kalo ada skei2 tu mmg disimpan utk kegunaan di mesin2 yg perlu duit syiling like mesin air ke..mesin parking ke..

    ReplyDelete
  9. Tukar aaaa...api jgn yg ada parlimen....duit tu sgt lama dan bernilai taw.....

    ReplyDelete
  10. Selalunya saya mmg akan guna syiling2 yg ada..malas nak simpan...buat berat beg duit aja..hahaha

    ReplyDelete
  11. suka gak kumpul pastu pegi kedai apek sebelah dan tukar time sesak hehe

    ReplyDelete
  12. Saya pun suka jugak kumpul duit syiling ni. Dah beratus dah. sayang lak nak tukar. Kalau tukar confirm habis punya. Hehe

    ReplyDelete
  13. gemar kumpul duit RM0.50 sbb besar dan nampak banyak...hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  14. klu syiling lama tu elok tukar kot..

    ReplyDelete
  15. Macam banyak aje :) Lebih baik tukar dapat beli jajan :D

    Saya suka kumpul duit 50 sen dulu. Sekarang tak suka ler duit emas ni. Rimas mata nak figure out 20sen dan 50 sen.

    ReplyDelete
  16. simpan jer...aku ade gak simpan duit siling satu balang..dah nak hampir penuh dah tapi tak kira pulak ade berapa..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Dah pnuh syiling? Boleh tukar dgn sy 0123866453

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya perlukan duit syiling.. Setiap tukaran syiling bernilai RM100 akan dibayar RM105.. Sila hubungi saya untuk berurusan di talian 014-3248968.. Terima kasih Suria Amanda

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah