Friday, November 22, 2013

Minah Kampung Sengal...


Maafkan aku kalau tajuk agak biadap hari ni....tp aku mmg perlu lepaskan kalu x mmg akan menghantui pemikiran...ececece....mengada ko kan.....Bukan aku nak kecoh...cuma nak berkongsi kebiadapan minah ni ngan korang...
Kurang adab bila potong queue....bila tegur elok2 buat muka tapi x berganjak pun....sgt2 kekampungan...xde etika...then order utk take away...dh siap pesanan take away...eh..eh....tukar plak...nak makan kat situ.....budak mcd tu sabar je layan kerenah ko kan...sib baik aku ni jenis x mencarut mencaci ko depan orang ramai kan...
Gaya macam student tp xde adab....rugi masa aku beratur panjang je bila dia ni suka2
Nak sailang aku...kena setepek dari aku..."kampung betul!!!"
Pasal tu dia buat muka tu...bukan apa...mamat depan dia tu pun ckp mmg aku punya turn lepas dia....stupid.....ada aku kisah ko nak terasa....



10 comments:

  1. kat sini ada sekali tu jadi depan akak...kat pasaraya area rumah ni...tengah line up nak bayar tetiba ada student uitm ni sesuka hati ja potong line...sengih2 dok depan...mmg akak maki dlm hati ja (line tak panjang pun)..tetiba elok nak sampai turn dia duit siling dia jatuh berterabur kat lantai...terbongkok2 dok kutip sorang2...ke belakang jugaklah dia akhirnya...padan muka...hehe

    ReplyDelete
  2. Ramai kot org mcm 2..xtau etika..lagak lebih..sabar yea.. =)

    http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. memang ramai orang yang tak beretika zaman sekarang ni lebih lebih lagi mak lampir...

    ReplyDelete
  4. Sib baek bukan potong que aku..
    lau x kene potong pala..

    ReplyDelete
  5. Kalau vee dah kena caci maki dia nihh!!

    ReplyDelete
  6. Perghhhh... Kalau dia potong line AJ tu....
    Wa tarak kasi can punya....
    Lu tunjuk lu takde abad, meh gua ajar lu cara beradab....

    P/s : Ehhh??? Bahasa AJ, cam gengster ciput....
    Hehehhehe...
    Pengaruh TV kuat ni... =P

    Jangan marah kak...
    Mungkin kat kolej ke, memane ke memang dia diajar potong2 Q ni kot...
    Tengok gaya bukan budak lagi...
    Patut dah boleh fikir kan....
    Hurmmmm... Macam2 ragam sekarang ni!

    ReplyDelete
  7. ehh kesian org kmpg,patutnya org kmpg lg beradab..tak patut guna bahasa kekampungan kt org yg takde etika cmni.hehe

    ReplyDelete
  8. kongajar betul!!! kalau I ada ngan SA time tu. boleh kita sama2 tolak dia ketepi.. phuiiiii

    ReplyDelete
  9. org kg ke dia?? malu ai sbg org kg nih.. huhu... tapi mmg tak kena dgn pkai tdung nye jika xde adab...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah