Wednesday, November 6, 2013

Love Bite Di Leher Anak Ku???


Love Bite????choiiii....entah binatang apa gigit ntah ni...

macam ni love bite ke?

Pelik dan buat aku musykil...x tau apa kena dan kenapa benda ni ada kat leher anak dara aku...nak kata leher bukan leher la...area atas bahu berdekatan dengan leher...aku sedar masa pi giant kejap cari selipar untuk mak...pelik x korang...bercop plak...bila gosok x sakit katanya...nak kata kena minyak panas x kan cantik mcm tu kan...tersusun rapi plak...puas aku paksa dia ...yg heran tu..malam masa dia mandi dia berkemban depn aku memang xde benda ni...petang tu je aku ternampak...pas tu isnin dia pi sekolah..balik jer dia cakap kawan dia pun ada tanda tu tapi kat dahi....apa bendanya plak kan...masuk hari ni dah 2 hari dah...tanda x hilang2 pun...pelik betul la....nak kata kawan dia buli dia...dia pakai tudung..memang aku x nampak tanda ni....entah la....



24 comments:

  1. Ish, np eh kak? Tibe2 sy rs seram lak...Haih....

    ReplyDelete
  2. Cuak jugak kita ni kan bila tetiba je leher anak dara kita anak tanda gitu..!! Huiii..tp tah la yeh SA..mak pun tatau kenapa tu. Nak ckp pun susah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan2 SA ckp ekzema..choiii...anak dara SA xde masalah tu de..

      Delete
  3. Ehhh macam pelik je SA... better check kat klinik..

    ReplyDelete
  4. hmm..takkan love bite kot..hopefully takde apa2 yg seriuslah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mcm tanda melecur tau...tp knowing dania mmg x pnh masuk dapur masak sendiri ke...

      Delete
  5. Bawaak ke klinik takut bahaya jer ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik sana jumaat ni SA bwk pi klinik..

      Delete
  6. cbe pegi klinik, mne taw ade sumting ke?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ok lyn...jumaat nanti along bawak pi klinik

      Delete
  8. bahaya ni kak... danger2... sila datang ke klinik kajang, saya sedia membantu hehe..... G cepat2 rawat okay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apasal dekat sangat klinik yg ko cadangkan ni? Hahaha

      Delete
  9. Emm boleh bawa ke klinik dah tu..kot nanti lain pulak jadinya..

    ReplyDelete
  10. Hairan bin ajaib ni. Apa kebenda tu.

    ReplyDelete
  11. Tak nampak macam love bite. Elergi ke? Better bawa gi klinik suh doktor check!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah