Monday, November 18, 2013

Farewell Fezza....


Jumaat lepas ada sambutan farewell untuk Fezza...one of the CAER staff ..terkejut sebenarnya sebab dia dah tamat perkhidmatan dan dapat best offer kat tempat lain...its for her own good...congratulations to Fezza
Aku sempat tunjuk muka je Jumaat lepas...x sempat nak makan ke apa ke...sebab baru habis exam


The foodies...


Kawan2 yang ada...sgt2 meriah..


Masa ni dh kul 6pm dh...


Si comel kak bear dan kak ani...

Yang diraikan...Fezza a.k.a Bunian cun....sebelah dia Marilyn...

Congrats sekali lg....jangan lupa kami kat sini...do keep in touch...
After this rindu nak dengar dia gelak mcm doraemon tu....suka dia sebab dia sgt ambil berat hal kawan2...xdela birthday celebration yg havoc mcm dia arrange.... she leave us for good and to pursue her new career....

Babai fezza....


6 comments:

  1. Best of luck to Feeza..Moga terus success kan di tempat yg baru..

    ReplyDelete
  2. good luck feeza.. best kan dpt makan2

    ReplyDelete
  3. Lahhh tak jemput pun kiter...haha

    ReplyDelete
  4. Bila dengar orang berhenti kerja dan pergi tempat baru ni, tetiba aje macam nak join sekali padahal dah berzaman dok kat pejabat yang sama ni. Dah berkarat kepala otak dah!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah