Tuesday, November 5, 2013

Review Blog November 2013


Dah lama x buat review blog...kali ni nak buat la...ada beberapa teman baru dalam dunia blog ni...special thanks to them sebab sudi follow blog picisan aku ni ha...
korang pun kalau nak kenal diorang boleh jer kenal...diorang best..diorang superb...mulai awal tahun depan aku nak buat review follower dan bagi hadiah kepada 3 pengomen tegar setiap bulan..tahun ni relax dulu..tahun depan aku nak start..bukan sebab apa..sebagai menghargai korang punya effort kan...

Jom kenal ngan pemilik2 blog di bawah...

Nik Farid - colleague kat office aku...baru berjinak2 dalam dunia blog..korang kalau kenal dia mmg best..dia la yang paling rapat ngan aku kat opis, kawan gaduh pun ye..tp gaduh2 sajer bikin havoc bila masing2 dah penat hahahaha...

My Photo



Zaza xde photo lak ye...tp aku letak link je la..x sempat nak mintak gambar kat Zaza...kenal zaza kat blog je sebab aku suka the way dia punya bahasa yang sempoi kat blog...kami mmg selalu berwassap2..best borak ngan dia...ok Divas...knowing her aku tau kami sekepala...zaza sgt memahami aku..ecewah..ntah ye ntah x...ada project baekkk punya ngan Zaza dan divas2 lain...stay tune....

and last but not least..



Mak Jemah sorang ni aku dah lama follow..tp baru2 ni aku letak link dia kat bloglist aku..hari2 baca citer dia buat aku suka...blog sempoi yang menggunakan ayat2 bersahaja...korang kalau nak kenal dan follow dia...dipersilakan....aku jamin korang akan baca all her entry with smiley face...x percaya?
terjah la sendiri....


ok...rasanya cukup untuk 3 blog aku pilih secara random...at least boleh bantu trafik kat blog mereka...sharing is caring...sharing is loving...
the more the merrier kan...

Jumpa Lagi next entry...




24 comments:

  1. Wah zaza ada jugak la.. farah pun suka lepak kt blog zaza.. best!! Yg lain jap nk p terjah.. =D

    ReplyDelete
  2. blog nik farid tu lately slalu gak baca..dari cara penilusan dia memang dia nampak sempoi..hehe..tapi yang lagi dua nie blom try singgah..boleh laa singgah baca entry dorang nnt..hehehe

    Regrads,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro... Your blog also sempoi and bersantai... hehe...

      Delete
  3. Blog hang pun ok....makin cantik blog hang ni......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je...x de sentimental value lg ni...

      Delete
  4. datang follow sambil melawat dari blog baru~
    blog lama http://sanisahsabu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sanisah....really appreciated. .

      Delete
  5. hohoho feeling divas sangat bila baca entry SA ni.. maceh banyak2 SA sebab mengUP kan blog burok Zaza tu hehe.. mudah2an follower SA pun boleh jadi follower Zaza jg kan.. meriah gittue :)

    Chop!! abes tahun ni tak ada ke hadiah untuk nominees diatas?? tak aci ar.. uolls pun nak hadiah jugakkkkkk.. sobs =(

    Ha tu lah kalau dah serasi tu, blom jumpa pun instinct dah rasa kita sherashi bershama kennn.. hehehe.. Jomm jom jomm kita bikin project baekkk punya.. nanti kita whatsapp2 eh, lepak coffee bean ke .. boleh lepak pecah2 perut hahahhaha..

    Big thanks again to SA.. Zaza sangat2 terharu ni.. I laf you strongggggggg.. muahhh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje...no problem...divas is alwez divas kan...laf u too dear...

      Delete
  6. zaza tu kawan kepada kawan saya.
    selalu dengar kawan saya shida tu cerita pasal zaza.
    tup tup jumpa kat blog. kecik je la hai dunia blog ni kan hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa....jom kenal zaza plak...happening nanti....boleh gather2 ngan mya...

      Delete
  7. Thanks kak for the promo!! InsyaALLAH will make my blog informative to everyone... To Azlan Strider, thanks for the support! I really appreciate your comments. Best dpt berkenalan ngn hang. I owe u one thing, pasal pembelian Nexus 5 through Google Play!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem..we support each other....the more the merrier kan...

      Delete
    2. Correcttttt.... Thanks again btw... akak power dalam blog... hehe

      Delete
    3. Power??? Belum...if power nuffnang dh panggil cover event dah...

      Delete
  8. Selalu ke saya gaduh ngn akak???

    ReplyDelete
  9. Seronok bila orang menghargai kita ni, SA. Walaupun tak kenal, tak bertemu empat mata, tapi bila selalu terjah blog orang, rasa macam eh dah berkawan lama pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la yg untung bila ada blog dan kita support each others...share info...x mustahil dari follower leh jd kawan baik...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah