Tuesday, November 26, 2013

Mee Siput?????


Adik Ipar aku whatsaap...mee siput katanya...aku pun x pnh tgok dan x pernah rasa.   
Katanya femes kat Johor..
Sapa orang johor sila angkat tangan....penah makan?
Adik ipar aku ckp sedap dan lagi sedap jika kuahnya sedap...
Xpe2 7hb sok..ko belikan untuk akak ko ni eh.......orang mengandung ni macam2 yang di makannya...
Sape ngandung??? Laaaa x kan aku lak....adik ipar aku kot...pregnant anak ke 2...
Si ikie dh chop nak adik baby boy....yg family belah sana nak baby girl.. 
Lantak korang la....yang penting April nanti 2 baby yg kuar....

17 comments:

  1. tak pernah cuba lagi..tp dee tau mmg famous mee siput ni kat johor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Along pun sama x pernah cuba...dgrnya mcm tu la....mee tu di goreng dan dijadikan kudapankan..

      Delete
  2. shark 1st time dengar nie..
    bentuk ngan kuah pun nampk lain dari mee yang lain..
    mmg kene cuba ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ianya sejenis kudapan shark...makanan ringan mcm tu...

      Delete
  3. gambanya tak mcm mee....tak penah dengar...

    ReplyDelete
  4. tak pernah tau pun ada mee siput kat johor.. sbb ai bukan org johor hahaha... eh tp nmpk mcm sedap je tu.. nnt nak try google kot2 ada jual kt kl ni heee

    ReplyDelete
  5. Moga kedua2 ibu dan baby sihat hendakNYA..

    ReplyDelete
  6. saya pun tak pernah dengar..maklum laa..knowledge makanan berasaskan seafood nie kurang sbb saya sendiri tak makan seafood..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan makanan berasaskan seafood Lan...ini kudapan...keropok....dari mee siput...or mee sanggul maybe...ruginya x mkn seafood....

      Delete
  7. kalau ada mee kuning yang tak habis tu.. keringkan kan jek.. pastu goreng.. dah jadi mee siput.. :)

    ReplyDelete
  8. Mi siput? Tak pernah dengarlah pulak. Macamana nih... I orang Johor tapi tak tahu pun...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah