Monday, November 18, 2013

Terlentuk Liuk

On the way nak pi school boleh tertidur dlm Keta complete package siap berdengkur...
Bertuah punya Ikie
Mama tanya...ni tertido ke buat2 tido....rupanya tido betul2...hihi...
Pi school bawak pistol bawak senapang...korang mampu....ni baru 5 tahun tau....kot2 dh masuk sekolah rendah macam mana?

25 comments:

  1. Uishh.. TaK sakit ke tengkuk tido cmtu?? Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikutkan mmg sakit..if alih dia mengamuk plak

      Delete
  2. amboi gi school siap bawak senapang tak tahan tu..heheh

    ReplyDelete
  3. sleeping time!!!sleeping time!!!...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi nabila..lamanya x pi rumah nabila...

      Delete
  4. anak buah yumida ke tadika bawak mainan dlm beg..pastu ske tunjuk2 kat kwn..hadoiii

    ReplyDelete
  5. alamak takut pulak aunty gi skool bawak senapang... ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ikie..biasa la...pas tu tayang2

      Delete
  6. Tidur lewat bangun cepat...alahaiii... Bila tengok anak2 tido gitu kesian je...

    ReplyDelete
  7. Kesian dia..letih sgt tuh sampai tertido

    ReplyDelete
  8. Alamak, bawa pistol tu, karang ckg kena tembak :P

    ReplyDelete
  9. adoi.. tak sakit tngkuk ke tido gtu... hhu..

    ReplyDelete
  10. Budak tu mengantuk sangat dah tu..hahaha..baru balik berperang ekkk...

    ReplyDelete
  11. Masuk sekolah rendah nanti dia bawak AK47 lah :D Penat sangat tu berperang dengan bayang-bayang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah