Monday, November 25, 2013

Monday Blues Lagi...



Assalammualaikum.....

Morning u ollss...cuti 2 hari x puas2 ye dak...mengada lebih...2 hari lepak rumah x  kemana..diserang cirit birit apa pun x boleh..
Sampai nak mkn pun xde selera...
Pagi ni si meroyan tuh awal pagi dh masuk dan dah set meeting...lagi aku pening..
Sib baik aku x masuk...
Macam mana weekend korang? Best x?
Nanti aku citer mini bbq adik2 aku buat...aku tolong marinate je...marinate guna black pepper sos yg aku jual tu...hihihi sedap kata diorg....
Korang kalau nak buat bbq boleh order ngan aku...Sedappppppppppp. .... 
Comel x gambar kat atas tuh?
Mcm tu la keadaan aku skrg ni ha.....giler ngantuk...terkuap2 even malam td awal jugak aku tido....

22 comments:

  1. khusyuk betul budak tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Blues sbb bangun pg kan...cuti 2 hari boleh bgn lambat skit...

      Delete
  3. alahai ciannya..
    biasa ler kalau monday memang mcm nie kann..
    2 hari memang xckup ct..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alangkah indah kalau dpt cuti lama mcm budak sekolah...

      Delete
  4. tak monday blues sebab cuti hari ni...hehe

    ReplyDelete
  5. Teruk kalau kena cirit-birit ni. Kena cirit-birit ni biasa badan akan dragged lemah hingga berhari-hari. Even dah hilang pun, letih badan tu still terasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju....letih dia x tau nk ckp mcm mn

      Delete
  6. baru je baca yg snin adalah hari lahir Rasuallah..takmo engantuk2 takmo blues2..patutnya kena gembira happy dihari Isnin.hehe

    ReplyDelete
  7. Weekend so far okay jer...cuma relust seri Liverpool aritu sedikit sebanyak membuatkan hujung minggu saya suram..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa...seri ke....sorry I sokong Arsenal...huhu

      Delete
  8. haha... ngntuk la sgttttttt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngantuk la...korang ntah pi mn..tau2 hilang....

      Delete
  9. malam saya nak tidur comel baby tu anak sapa admin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X tau anak sapa suri....dpt kat whatsaap. ..

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah