Wednesday, November 13, 2013

Congratulations to My Sis...


Congratulation to my sis..Nur Syafikah Mohd Zain di atas kejayaan beliau mendapatkan segulung Ijazah pada majlis Konvokesyen ke 17 last Saturday...Alhamdulillah my sis dah berjaya selangkah lagi dalam Ijazah Sarjana Muda Dengan Kepujian Ekonomi ( Ekonomi Industry)...of cos kami sekeluarga bangga dengan pencapaian beliau...semoga terus success dan mendapat kerjaya yang bagus lepas ni...memang bagus pun sebab kerja kat Jabatan Pelancongan Negeri Sembilan...terbang je sana sini...best wooo....wei dikno xde kerja kosong ke...hahaha...then nak ucapkan tahniah jugak buat Tarmizi Nazir....sapa ni? bopren adik aku tu la...sama2 grad Sabtu lepas...Ijazah Sarjana Muda Dengan Kepujian Pemasaran...

Kami sekeluarga bangga dengan Kejayaan Kamu berdua...


22 comments:

  1. sekalung ucapan tahniah kepadanya..semoga terus berjaya menempuh arus pembangunan moden. #eh..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Yeay! Pasni ley kawen...eh??? Heheheheh!

    ReplyDelete
  3. he he he lepas ni boleh tunggu kad jemputan pula...

    ReplyDelete
  4. Tahniah...usaha yang membuahkan kejayaan akhirnya.

    ReplyDelete
  5. Bangganya..dalam pada dlm Ijazah, ada bf yang sama2 grad pulak tu..
    Congrats both of you :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks zaza...moga jodoh diorg berpanjangan...amin..

      Delete
  6. Tahniah.. tumpang sronok tgk anak2 muda skrg ni dah blajo tinggi2.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak je muda tu...umur dh 25thn dh tu...haha...thanks mak

      Delete
  7. Congrats untuk adik awak dan boypren dia....:D

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat boypren and girlpren. Kalau dua-dua dah kerja molek sangatlah tu buat kerja kahwin :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah
    tahniah
    sama cantik sama padan :)
    bila nak makan nasik minyak nya kak.
    jangan dilupa saya ye.hihi
    kl n9 dekat je kan. hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah