Friday, November 15, 2013

Macam Comel Jer.....


UAI ni macam comel la...ada jer yang dia tweet kan kat twitter....ni pun aku copy dari FB, aku xde akaun twitter u olls...
tp aku tau la sebab kawan2 aku suka copy tweet UAI kat FB, then ada la aku peluang copy dan share kat sini...ada sapa2 yang pendek dalam list follower blog aku ni?
jangan malu jangan risau coz...yang pendek sebenarnya COMEL....yeayyy...kita2 yang pendek ni sebenarnya comel...kan?buat apa nak malu....betul tak?


9 comments:

  1. maknanya..kty mcm comey gak ar..mcm comey.hehehhe

    ReplyDelete
  2. yippie yeay akak diva... kita comel...tapi bukan kita duk angkat bakul diri kita sendiri yang kita comel...UAI yang cakap..ekekekeek....

    ReplyDelete
  3. hahaha bersyukur laa tentang diri sendiri kan.. :)

    ReplyDelete
  4. emmmm... akak ni... Pendek ke?????

    ReplyDelete
  5. betul tu..ssy pun rasa benda yang sama gak..kalau tinggi 170 keatas tu kira pendek ke??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Hehe..betul dah tu kata ustaz tu..hehe..macam comel jer..macam kiut je..kan?haha..akak ni tak tinggi ke?

    ReplyDelete
  7. Kita tak pendek cuma tak cukup tinggi aje..huahahahah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah