Wednesday, November 13, 2013

Twins in Orange Colour...

alololo...musyuk masyam mama ni....pakai baju kaler oyennnn...tantiknya dia.....dapat whtsaap dari Ibu si kembar pagi tadi terus mama gedix nak update blog..korang2 semua..aku skip dulu citer trip pi Sarawak eh sebab apa...gambar kat adik aku so terbantut nak update..mana yang ada kat aku jer la nanti eh...x banyak gambar sebab jiwa kusut hp retak berderai....slowly aku update nanti...tp selang2 dengan cerita lain la....

Adeliya ni macam adik plak...padahal dia kakak...tp manja terlebih...
mereka adalah kembar seiras tp ada2 masa baru boleh nampak iras mereka...masa kecik2 dulu payah nak beza...dah besar ni dia ada lain skit..so senang nak kenal...
heyyy...malu la...nampak spentot....duk betul2...
haaa...macam ni sopan sikit...sikit jer la...

Jiwa yang kusut...fikiran terganggu bila jumpa si kembar ni automatik jadi ok...betul...masa sampai2 je rumah semalam...terus terkam diorang...sgt2 sejuk jiwa....kejap jer la..hahahaha...
aku dah jumpa tempat nak repair HP, dah call...dia ckp..."takde mahal amoi...you punya motherboard tarak rosak, masih boleh swipe..masih boleh dengar suara...itu cover sajer rosak...dalam RM200, kasi bawak hp datang kedai..."
sejuk terus hati aku...kalau RM800 confirm rabak kan...itu kalau totally lost masa jatuh..ni x..cover screen yang retak seribu...xpe2 sabtu nanti aku pi Pertama Complex..ni pun colleague aku yang suggest, dia pun kena macam aku jugak dan dapat tukar Samsung Note 2 Original Glass Digitizer Touch Screen....lega hati aku.....harap2 xde la kena banyak...harap2 Sabtu ni leh pi tukar....


29 comments:

  1. Comellah budak kembar dorang ni.......:D

    ReplyDelete
  2. Eka berkenan betul tengok anak kembo ni hehehehehe.

    comel la pulak tu. Ade angan2 gak ni dapat baby kembo pmpuan, boleh ikat tocang ssama2, baju pink kaler sama2 ehhhhhhhhh hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat2 kawen eh..doa byk2 insyaallah dapat

      Delete
  3. klu rm200 oklah.. klu sampai rm800 menangis jugak nak byr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itupun pasang sendiri lyn...kalau kedai pasangkan rm350

      Delete
  4. amboiiii comelnya kembo orange ni

    ReplyDelete
  5. kawan kat opis nie slalu cakap penat cammana, walaupun hatihati gundah gulana tapi bila balik jumpa anak itu semua mampu terubat melihat telatah mereka..screen kena 200 ker???alhamdulillah..nasib baik cina tu tak menipu...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah dengar la azlan...200 tu pasang sendiri. ..rm350 kedai yg pasangkan...

      Delete
    2. aiyakkk...but its still cheaper kalau compare daripada 800..dah boleh buat beli phone baru tuh..hehe

      Delete
  6. wah hp mintak tukar baju tu..hihi
    moga problem segera settle
    comelnye anak akak
    oooops! nampak spend** dia..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. .baju tuan pun x mahal macam baju dia....

      Delete
  7. ada petua dari akak dia cakap budah bawah 3 tahun jgn kasi pakai kaler oren.. kompom hyper.. lagi 1 kuat tantrum.. not sure la sebb alise pon lom ada anak lagi.. just share jek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorg pakai kaler apa pun mmg hyper dik...

      Delete
  8. hang jgn lupa update pasal repair hp tu....mana taw kedai hang pegi murah....buleh kawan2 pakat pi tempat hang hantaq tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasai pa ckp utara? Bukan ko org NS ke jebat? Hahaha...insyaallah nanti aku update

      Delete
  9. wowowo kaler oren tu fav uncle jgk tau twins ...screen retak 200 nasib tak retak seribu..wakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi still nak kena survey cari harga yg lg murah...

      Delete
  10. homeinye twin...... pertama kompleks takut sikit nak g...pasal pernah kena tipu..n banyak kali dgr cerita.....tapi klau kedai dah biasa ok la kot

    ReplyDelete
  11. gmbr mama twins mana? lisa apa khabar ye?

    ReplyDelete
  12. Sekali tengok macam tak dapat nak bezakanlah budak berdua ni. Tapi tak kisah lah yang penting dua-dua pun comel alahai...

    ReplyDelete
  13. memang cte
    selama ni saya ingt akak la emak pada si kembar hihi
    tipah tertipu

    ReplyDelete
  14. Hehe.. mmg comei si kembar oren nih..

    ReplyDelete
  15. Emm seronok kan dapat anak kembar ni..hehehe..paling best layan kerenhanya lahhh...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah