Thursday, November 14, 2013

Bumi Sarawak Day 1


Masa ni flight delay coz ada masalah operasi...adik aku kat sana sentap dah siap nangis2...takut kami lambat sampai...if x sampai dia x nak naik pentas katanya....mmg kena la ngan aku kan....tp delay kejap je dalam 1/2 jam...kul 9 baru gerak....standard la AA kan..


Bam2 aku hepi je...delay ke..apa ke..dia tetap excited....


Awan dan langit yang biru....Korang tgok je ka gambar ye...x tau nak letak caption apa dah....jiwa kacau sgt2 ni...








Subhanallah...cantik dan indahnya ciptaan allah swt...

Kami selamat touchdown bumi Kenyalang pukul 11.00 Pagi..adik aku amik kat epot then terus gerak ke Unimas...dekat je from epot ke Unimas....patut la dia ckp dia sempat amik..
Kat sini dia sewa kereta ye selama 4 hari...mmg senang cari kereta sewa..siap boleh pilih lg...kira worth it la...RM120 sehari for Saga...mahal ke murah?


14 comments:

  1. Cantiknya ciptaan Tuhan, kan....

    Harga sewa Saga baru macam tu kira oklah. Kat KL pun lebih kurang aje.

    ReplyDelete
  2. Wow..seronoknya dapat naik flight

    ReplyDelete
  3. cantik dan indah sungguh ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  4. kereta sewa tu rasanye normal rate kud,,,

    ReplyDelete
  5. mmmm best nya .. tak tau bila dapat pijak kaki kat sana ^_6

    ReplyDelete
  6. Anak2 le paling hepi2 kalau naik flight ni.

    ReplyDelete
  7. Amboiii...sampai taknak naik pentas kalau tak sampai ..hahahaha..
    Kira murah la cas kereta tu...
    Saya Sabah Sarawak mmg tak pernah sampai...huhuhuh

    ReplyDelete
  8. haha mmg dah tau dah keaadaan jiwa kacau SA kat sana haritu :p
    eh murah lah tu harga sewa kereta.. Nizam dah survey kereta utk nak sewa bulan depan ke KK RM120 jg tp utk Viva je pun.. mungkin peak season kot..

    ReplyDelete
  9. harga kete sewa nowdays dah tak ingat dah berapa tapi kalau 120 for saga kira not bad laa..minyak jimat, besar pun bleh tahan..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. saga RM120
    viva kat langkawi sehari RM50

    mmmm..

    ReplyDelete
  11. Tak gayat ke naik flight ni???

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah