Friday, November 15, 2013

Tahniah Acu...

Posing2 selepas sidang...eeeee....tension ni..x dpat nak updte gambar secara teratur...yang kat kamera aku x cantik gambarnya...yang ni cilok kat FB si kudut ni...yang semua kat bawah ni guna DSLR...gambar sangat cantik dan sharp...kamera aku tu ok..but kena pilih....dasarrr kan..dah ada yang ok nak lagi canggih....

 budak happy dapat Ijazah..
 posing maut memang perlu...dia kuciwa sebab gambar masa amik ijazah atas pentas x cantik...hahahahaha
 with Dania, mak dan abah
 jelas terpancar keletihan kat muka mak kan...
congrats both of u...

Semua dah selesai...time ni terang benderang...kami keluar dari Unimas dah gelap...time pada masa tu 6.30 ptg...tp dah macam kul 9 malam...bergegas pi hotel untuk mandi dan bersedia cari tempat makan...agak payah jugak nak makan yang sedap kat sini...even si kudut ni dah 3 tahun kat sana tp knowing student mmg jarang makan kat luar...tawakal je la pi tempat2 yang dia tau....

till then...sambung next entry...


15 comments:

  1. Tahniah dari kakak juga. Cumilnyaaaa... cantiklah:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah..pengorbanan akhirnya berbalas dengan kejayaan yg cemerlang..

    ReplyDelete
  3. Akhirnya.. cantik gambar adik SA tu..
    makayah SA mesti bangga dengan kejayaan anak bongsu dia kannn :))

    ReplyDelete
  4. tahniah! tahniah! moga terus sukses dlm kerjaya...seronok pi konvo kat along....teringat kenangan dulu...

    ReplyDelete
  5. cantik adik akk.suka lah tgk muka dia.tahniah~

    ReplyDelete
  6. Hanya gambarlah nanti yg dpt mengimbaukan kenangan manis ini.
    Tahniah! Semoga berjaya pula menjalani kehidupan seterusnya...

    ReplyDelete
  7. Walaupun mak SA nampak penat tentu hatinya seronok dapat tengok seorang lagi anak menamatkan pelajaran. Teringat pulak zaman dulu-dulu masa kita attend konvo sendiri.

    ReplyDelete
  8. Congratulation untuk adik SA..semoga dia akan terus menempa lebih banyak kejayaan..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. aik gambar diva mana? takkan tak ada dengan acu??? lain sikit rupa acu ni kak...

    ReplyDelete
  10. Emm dah kawin belum ni?tahniah yer..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah