Thursday, November 28, 2013

Key Chain Collections....


Ni la key chain collection sepanjang aku keja kat MCB ni...semua hadiah dari kawan2 dan bos...thanks and appreciated sgt....


Korang pun mesti ada minat kumpul2 souvenir such as key chain dan FM kan....
Nanti aku amik gambar koleksi FM kat umah plak eh...
Semalam guest dari Harbin nak tumpang print kaler..so Iikut aku naik...dia ternampak satu FM dari Kuching...
Terus dia tanya..."are u from Kuching?"
Aku jwb "nope, y?"
Dia tunjuk fm tuh....."owh..I just went there early of the month ago"
Terus borak2 lite2 rupanya company dia based at Kuching...terus ajak aku pi Kuching lg...
X nak aku...dh la ko expatriate. ...hahaha...mmg x baik buruk sangka...but cara dia mcm minat nak panjang2 borak buat aku berhati2 la....bukan nak perasan eh....boleh tau dari gerak geri.....cik abgggggg....seee I dh kena ngorat ngan mamat korea dh....u jgn nak lambat2...kang I kena sebat dek mamat korea tu...x tau....hahaha....terus winter sonata kang......sebelum kena jerit...aku stop dulu eh....hahaha....

18 comments:

  1. banyaknya koleksi.. farah lebih suka kumpul FM.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha jgn jd monah Kpop sudehh ;P

    ReplyDelete
  3. kat ofis sy campur2..keychain ngan fridge manget..tapi tak banyak sangat macam SA laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. sama ler kak ngan shark,
    ada gak wat koleksi key chain nie.
    tp sumanyer dari member,,
    hehe..
    diri sendiri ntah bila nk g mlancong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...nantiada masa dan ketika shark mesti berpeluang...trust me...

      Delete
  5. wahhh bestnya...nory minat kumpul FM je...tu pon start dari lepas kawen, sbb dah ada peti ais sendiri kan..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak sejak keja kl ni byk mengumpul....

      Delete
  6. Saya pun suka kumpul FM gak. Tang keychain ni dah lama tak dapat satu pun. Kesiannya... Wah mamat K-pop nak tackle tu napa tak setuju aje. Kasi panas itu hati, barulah cik abang takut sikit nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No.no..no....x nak mamat kpop..buar melayu jgk...

      Delete
  7. phwitttt.. ada orang ngorat,haha. korea lagiii tuh. kalo saya terus rembat .. ghhehehe gatal sabo je lah... bnyk nya keychain kak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh lupa la...lieya suka cite korea...ala..tau amik bg kat lieya je....nak?

      Delete
    2. aahahahhaa.. kak ni dia nak kat akak kan bukan nya saya so mna leh passing2.. ^_^ tak pa kak saya dh ada so ji sub ... kihkihkih

      Delete
  8. rajinnya kumpul keychain..
    lyn pun byk byk, tapi ntah kemana ntah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah