Thursday, September 5, 2013

Dinner Semalam


Semalam balik kerja lambat...kul 8 baru kuar opis gara2 si Giant bg claim dia yg bertahun x buat....dulu lg aku ckp...bg kat aku...biar aku yang settlekan...
Ini kumpul bukan main lama....yg stress aku ni ha..

Naik train smlm terus godek fb...nampak plak kawan fb publish gambar telur goreng mata kerbau...terus aku tersampuk nk mkn telur mata...beli roti...dan timun sebiji.....

Hasilnya... .



Ya allah...hilang kusut kepala.....


Letak beberapa keping timun...letak sos tomati ngan sos cili...
Tabur plak white pepper....

Walla!!!

Aku sensorang je layan...housemate mkn kat luar lantak ko disana....
Haha... 
Hari ni aku tetap stress bila semua claim aku dh buat manual...call hr...kena tukar plak...
Claim March 2013 buat thru online.....hurm.....sabo je la.....


20 comments:

  1. sedapnya..
    kalau mcm nie buat kat opis pon boleh...
    laporrrr

    ReplyDelete
  2. Kalau stress lagi makan lagi roti macam tu Amanda.
    Bagi hilang stress hihi...

    ReplyDelete
  3. Tahu dah, kalau stress makan jak roti telor mata lembu...hehe

    ReplyDelete
  4. sesekali makan cemni sedap gak. smlm kami pun makan cemni. goreng sosej, telur. tp asben la makan ngan roti. kite ratah sosej tu ja. hihik.. kata diettt.. ngeee :D

    ReplyDelete
  5. Ringkas dan cepat untuk dikunyah. :-)

    ReplyDelete
  6. Buat sendiri cam gini lagi sedap dari beli. Terasa puas!

    ReplyDelete
  7. acu pun selalu buat macam nie
    biasa nye bawa bekal untuk sarapan pagi

    ReplyDelete
  8. ni laa sedap along...asek2 nasi jek bosan gak.....lieya pun suke gini..

    ReplyDelete
  9. lyn pun pernah wat gini..
    rasa mcm mcm burger.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Menu simple je. Tp kalau dah teringin memang boleh jadi sedap. hehe

    ReplyDelete
  11. Cepat, ringkas dan mengenyangkan nih. Dan yg plg penting, sodapppp!!

    ReplyDelete
  12. Sy pun kdg2 buat gini.. Tmbh daging burger je sikit..

    ReplyDelete
  13. sedapnya... makanan utk diet...hehe:)

    ReplyDelete
  14. makanan yang simple tapi kenyang dan sedap jugak...

    ReplyDelete
  15. jadilahh pada akk dah ok dah for dinner sbb masa singkat kan ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah