Monday, September 23, 2013

Penat Tak Terhingga

Assalammualaikum....

Lambat bersiaran sebab sibuk dari pagi sampai la sekarang ni ha....baru dapat duduk selepas selesai arrangekan solat hajat for Azlan Zakaria...aku pernah update pasal dia kat sini dulu..mana yang x ingat sila klik kat SINI. Ye korang semua...keadaan Azlan makin worst dan dah tenat...wife dia call aku malam semalam..nangis2 bagi tau condition Azlan yang dah x mampu bercakap..setakat tengahari tadi wife Azlan maklumkan pada aku beliau belum melepasi tahap kritikal tu..masih macam tu dan bergantung sepenuhnya pada oksigen...now kami kat office berdebar2 menanti update terbaru..selain buat solat hajat hari ni...semoga allah permudahkan Azlan dan keluarganya...
Aku mohon dari korang untuk doakan yang terbaik buat Azlan juga...semoga beliau cepat sembuh dan boleh menjalani kehidupan seperti biasa...insyaallah aku update lagi blog esok ye...dah tak larat kepenatan dah ni...nak bw pun x larat sgt dah...

10 comments:

  1. semoga dia cepat sembuh dan jalani hidup macam orang lain..

    ReplyDelete
  2. Semoga di ringankan bebanan beliau

    ReplyDelete
  3. Saya doakan sahabat awak tu, dipermudahkan urusannya..dan moga Allah kurniakan yg terbaik buatnya...Kurangkan penderitaannya..

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudah kan segala nya .. amin

    ReplyDelete
  5. Semoga semuanya dipermudahkan. Harap beliau cepat sembuh dan tabah hadapi ujian Allah.

    ReplyDelete
  6. amin..sama2 kt doakan moga dipermudahkan.. & semoga azlan terus kuat melawan.. kt sbg manusia haruslah ikhtiar.. & apa2 pon kena pasrah dgn ketentuan Ilahi.. smuanya ada hikmah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah