Tuesday, September 10, 2013

Selamat Pengantin Baru...



Ni la anak MB NS kazen kami tuh...x rapat sgt but parent aku ngan Dania pergi la kenduri bersanding dia kat kampung kami KG Tanjung Rantau, buat kat rumah tradisi sebelah MB kan...
Amira kahwin ngan Yacob...kelas betul dapat laki Mat Salih..

 Amira di meja santapan...
 yang best parent Yacob pun pakai baju tradisi kita...
 anak dara aku ni..gambar ni pun dia amik...jgn banyak complain eh..dah la aku malas nak pi...
 simple and elegant pelamin dia
 gambar ni terbalik...x leh betulkan...korang telengkan je la kepala..hahaha..
 ada Hattan masa tu tp anak aku x amik gambar..ni kumpulan kesenian yang buat persembahan...
memang selalu kumpulan ni je yang dpt job...hehehe..
my uncle...

haaaa...itu jer la update majlis persandingan Amira kazen kami anak MB NS, Amira sebijik macam ibu dia..sama jer muka..heheheh...
Actually majlis nikah dan resepsi kat Klana Resort ramai VIP...memang ramai giler..so uncle aku jemput majlis yang buat kat kampung...memang nak pi...tp aku ngan yg lain penat...rush dari PD masa tuh...ngan mata masih mengantuk...sabar jer la...dasar pemalas kan...sok2 kot ada majlis aku sure org x datang...bukan apa u olls...aku dah tentu2 nak elak dari pelbagai soklan kan...better aku x pi dari aku stress nak jawab soklan mengarut semua tuh...


27 comments:

  1. mmg kena la tema yg cantik gojes tu dgn family nyer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..3 tempat diorang buat..semua lain2 kaler..

      Delete
  2. Mat salleh tuu...hidung terpacak!kehlasss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai betul yg nikah ngan mat saleh sekarang,kawan opis pun sama

      Delete
  3. Orang ternama, kendurinya pun gah! Kawin pun dgm mat saleh tu...Rugi tak pegi, hehe...byk soalan nak tanya nih!
    Tahniah! Selamat pengantin baru...semoga kekal bahagia keakhir hayat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 section kenduri dia..first majlis nikah tertutup..2nd untuk para2 VIP dan 3rd ni baru untuk org2 kampung dan sedara mara..

      Delete
  4. Moga berbahagia hingga ke syurga...

    Lagi setahun, boleh la si Yacob tu cakap nogori, makan gulai daging salai...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan..kalau x reti jugak..meh kito salai dio..hahahaha

      Delete
  5. Tak rapat ke dengan Amira ni AS? Sian Pak sedara, anak sedara tak datang!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. simple jer...but nice colour..x yah pening2 fikir nak buat kaler apa..

      Delete
  7. owh.
    ada persaudaraan upanyer ngan MB NS..
    br shark tau..
    cantik bebenor pelamin tu..
    rasa nk naik pelamin plak tgk :p

    ReplyDelete
  8. wow memang klas majlis dia ..
    tapi pelamin simple macam nie lagi best .. kalau tidak serabut huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak..kaler ni nampak luas rumah kan..

      Delete
  9. pergh hebat & gah sungguh majlisnyer tu !

    ReplyDelete
  10. hantar wakil pun jadi lah SA... ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zaza. ..cukup mak abah jd wakil

      Delete
  11. ni dpt anak nti sure lawo2..hensem2 hahaha..
    cam mn leh terlekat ngan mamat saleh ni ha
    cer cite cer cite hehe

    ReplyDelete
  12. cantiknya pelamin dia.. :)
    tak sngka akk bersedara dgn MB ya.. :)

    ReplyDelete
  13. wah....saudara MB NS rupanya...hehe..tapi saya setuju dengan pelamin dia tu..memang elegan...

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah