Thursday, September 19, 2013

Kentut Bau Sekampung ...


Eh wujud ke petai bapak giler besar mcm ni?macam real jer gambar ni..ke fake?
tp tu la..kalau wujud la petai gergasi ni...seulas tu boleh buat masak untuk satu keturunan dah tu..di racik2 jadi kerabu ke..salad ke ..kan?
sapa makan ni...kentut sure sekampung leh bau...


9 comments:

  1. kentut bau sekampung, kencing hancing sebandar ni along kakakakakakaakak...

    biar betul..bapak besar tuh!

    ReplyDelete
  2. dulu time single mingil tengok petai pon tak mau,bila dah khawin & ada anak petai ni asyik2 ingat petai..sampai asben geleng kepala..

    ReplyDelete
  3. Ni bapa segala petai ni....memang konpem bau kentut sekampung...hehe

    ReplyDelete
  4. vavava nih kalau makan piauuu mau mulut ekekeke

    ReplyDelete
  5. kemain beso giler petai tu...boleh la buat banyak sikit sambal petainyer senang kopek sebiji potong bebanyak....hehe

    ReplyDelete
  6. bukan sekampung je .. kampung sebelah pon boleh bau nehh... ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah