Saturday, September 7, 2013

Tumpang Posing rumah orang....



Ni la kerja adik2 aku bila berkumpul..termasuk anak dara aku tuh...tgok la...
Dania terjumpa kucing tu bawah meja....punya la lama duduk baru sedar....yang bestnya kucing tu kan species telinga terkelepet...bila tanya tuan rumah dia ckp memang mcm tu dari kecik...
kelakar tp comel...nak plak adik aku si Ateh mmg suka ngan kucing...

 rilex jer kucing tu kena belai...
 focus kat telinga dia tuh...dua2 terkelepet tau...
 alamak gambar kakak plak gegar...
 haaa...ni jelas skit ni...
 manja ya rabbi...
uncle and auntie...tgok telinga kucing ni tau....

Aku bab kucing ni memang surrender...memang x berapa suka...bukan x suka langsung...ada boleh..xde pun x pe...dulu adik aku tu bela jugak la kucing...tp kejap je la..
x tahan bab berak dia and kencing merata...
setakat nak fully concentrate bela kucing xde la...x daya de nak beli pasir and makanan dia...
Ateh memang minat..tp kat umah dia dulu la...umah aku mmg xde la...
mati kucing tu kang...nak2 ada si kembar..dibuat tungganggan nanti....


5 comments:

  1. eh..
    jarang jumpa kucing tlinga cmni..
    nmpk kiut dgn tlinga cmtu.

    ReplyDelete
  2. hehe.. mmg gtu ke telinga kucing tu... ke diklepet.. hehe...

    ReplyDelete
  3. Saya suka juga kucing. Ada bela sekor...
    Tapi kucing saya xdibenarkan masuk rumah, dok kat luar ajer

    ReplyDelete
  4. Eh.. Macam dikelepetkan je telingan kucing tu. Hehe. Lawak pulak tengok.

    ReplyDelete
  5. sy bukan x suka kucing tapi takut kucing huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah