Thursday, September 19, 2013

Mencari Novel Dekatnya Cinta..


Teruja ngan my adik diva Bubblynotes duk publish novel baru sambungan Adam dan Hawa...gigih aku cari kat bookstore...haram xde..x sampai lagi katanya..novel terbaru Aleya Anessa...antara penulis kesayangan
aku...

Tajuk Novel DEKATNYA CINTA..

 Lambakan novel di pasaran

Harus cari online jugak ni...selagi x jumpa selagi tu aku x puas hati...
kat Popular book x terjah lagi...
ada masa nanti nak pi terjah la..harus beli sebab nak menambah koleksi...bukan pi kat blog online then copy paste letak kat blog sendiri dan claim sendiri beli tau...aku memang buat koleksi novel2 ni...
x main la copy then publish2 kat blog ni...kena ada bukti pembelian baru orang percaya kan?
oopppsss...ada ke yang buat?
Ada u ollsss....


5 comments:

  1. Gigihnye cari novel....
    AJ dulu boleh gak dapat sumber, kakak AJ keje kedai buku....
    Ni dia dah keje lain, kene beli la jawabnye...
    Hehehheh....
    Eh kak? Ade jugak ke yang buat macam tu??
    Dashyat ek gejala copypaste orang tu....

    ReplyDelete
  2. ada gak yg buat cemtu?? motipp?? ahahah...

    ReplyDelete
  3. baca novel malam2 b4 tdo layannnnn kan SA.. sambil feeling2 hehe

    ReplyDelete
  4. semangat akk, tapi rasanya tak keluar lagi kot kak.. sabar ye kak :) ktepun tgh sabar mencari ni, heheheh :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah