Wednesday, September 18, 2013

Ongoing Campaign from Nuffnang

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Transtitions OpticalSURIA AMANDA10 Jun 2013On Going0.00%0.00
Libresse Empower Her Camp...SURIA AMANDA29 Jul 2013On Going0.09%9.29
Q3 Prepaid RoamingSURIA AMANDA05 Aug 2013On Going0.00%4.92
DOVE SAMSON DSURIA AMANDA26 Aug 2013Credited0.00%5.59
The Smurfs 2SURIA AMANDA05 Aug 2013Credited0.00%1.65

Alhamdulillah...makin hari ada jer amount terkumpul yang dah credit dari Nuffnang...
ada 3 iklan jer lagi yang belum credit dan masih berada dalam senarai tu sejak Jun, Julai dan Ogos...x tau la amount yang credit tu nanti...
Special thanks to Nuffnang...walau amount credited tu x berapa pun tp syukur..dengan creditnya amount tu dah makin meningkat total amount...dah boleh cash out jugak..tp aku nak tunggu sikit hari lagi...
Aci tak?



19 comments:

  1. aci jer lepas tu belanja kak ngah ek? wink wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..kak ngah kena rajin tekan iklan la..

      Delete
  2. masyuk ni... byk yg on going..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la masyuk mana..but syukur..bukan senang nak dapat kan...

      Delete
  3. huwaa pg td tgk..2 ketul dah jd BE
    tggl seketul dok running
    ni gara2 cuti 3 hari xupdate kut
    sayang lahh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dah tinggal 2 jer ongoing..tunggu lagi la nampaknya...

      Delete
  4. Akak tinggal satu je on going...sob...sob...

    ReplyDelete
  5. bestnye..
    lyn pun ada lagi.. tunggu byk baru cash out.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la...mana tau leh dapt lagi banyak kan

      Delete
  6. wah beznye
    besarnye yg satu tu
    alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah berkat kawan2 klik kot..heheheheh

      Delete
  7. itu semua pembakar semangat tuh...

    ReplyDelete
  8. seronoknya dapat kempen ni dr nuff...

    ReplyDelete
  9. Pergh... Banyak2. Tak pernah dapat cpuv ni. Malas dah memikir. Hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah