Friday, September 20, 2013

Today's Lunch


Dah tak tau nak makan apa dan kat mana, at last decided pi makan kat food court KL Sentral..
mula2 nak makan yong taufu soup...tp pi order Sizzling Mee Plak...
ini dinamakan tekak mengada2...sejak jadi pemalas bawak bekal ni kan...tekak asyik meragam...bukan meragam kenapa pun..just meragam x tau nak makan apa....
Jadi la kan  rezeki untuk hari ni...lagipun hari ni balik Seremban...makan la banyak2 kat Seremban...mak masak lagi best kot...
Apa rasa Sizzling mee ni?oh very the bad impression la...dalam gambar nampak sedap gila...bila dah makan semua x kena...harga? RM6.90, mahal dari food court Jusco...mushroom dia pun macam alahai...pesal la kecik dan di hiris2..x macam biasa makan kat tempat2 lain...aku nak cari la resepi sizzling mee ni...buat sendiri lagi bagus kot...


26 comments:

  1. Jawabnya lain kali tak singgah lagi lah kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x nak dah..cukup la..dari opis td ingat nak mkn yong taufu sup...gatal pi tukar2..sekali x sedap..

      Delete
  2. ok kalau part2 sizzling ni sememangnya jeles.... adehhh...laparrrrr....

    ReplyDelete
  3. skali skala layan tekak mengada pon ok kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan tekak yang mengada ni nak makan maggi kari ketam BUCIDA tuh...tp jauh lak kan...

      Delete
  4. dah lama x makan sezling mee..
    sy x boley makan bnyak2 sebab cepat muak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni x muak sebab sikit sgt cheida...

      Delete
  5. Sizzling mee ,pun feveret ni ..
    paling sedap setakat ni kty makan kt jusco cheras selatan .

    ReplyDelete
  6. owhh..cafe ni dkt je la ye dgn opis ?? dewla kureng sizling2 ni ...huhu..apapun mesti nk telan nasi.. pun tekak ngengade jugak ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. food court deqla...xde pilihan kat KL Sentral..dekat je pun lintas jalan je..hahahaha...

      Delete
  7. Kalau kat Penang nie sizzling terbaik adalah di Food Court 1st Avenue Mall..mmg sedap.. ;)

    ReplyDelete
  8. A'ah la SA. Tak baca entri , tengok gambar je dah tau tak berapa sedap. Hehe

    ReplyDelete
  9. my favvy..
    tpi kt aeon MV lagi sedap...
    ehh.. yg kat giant rumah my mum pun sedap gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker...along suka kat Jusco seremban 2 ..tempat lain jarang pi

      Delete
  10. wahhhh.. nak nangissss.. sejak pindah duduk kampung ni dah tak terjah foodcourt tesco dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila2 nanti terjah tesco pi makan eh...

      Delete
  11. setuju lg baik bua sendiri..kt food court tu biasanya bukan sedap mana..mahal pastu dh la bahan ntah apa2 je..

    ReplyDelete
  12. haha..ni mungkin akan jadi persinggahan terakhir bro..hehe

    ReplyDelete
  13. kalau sampai KL sentral selalu serbu mcd.. mahal juga kt sana ya.

    ReplyDelete
  14. Sizzling is one of my favourite, tapi semenjak mengamalkan pemakanan yang seimbang, dah jarang sangat atau dah lama tak makan sizzling. Tetiba tengok gambar kamu, jadi kempunan lak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah