Monday, September 30, 2013

Bukak Hadiah..


Dah macam pengantin baru plak ada sessi bukak2 hadiah...boleh tahan la hadiah yang dia dapat...bukan main senyum lebar dia...
Yang x leh blah tu siap boleh berebut ngan si kembar..diorang pun nak hadiah jugak...
sabar jer la...

 budak muka happy dapat hadiah
 tgok Adeliya emnangis kat tepi tu..
 ramai bagi Hello Kitty nye barang2
 lambatnya kakak....
 hadiah dari sapa ntah ni...x ingat..
 saving box..
 ni hadiah dari mama
 Aressa merajuk...Mak Teh pujuk..kakak dapat teddy bear kaler putih..x bagi kat dia..hehehe
 rajinnya Adeliya mengemas..
tgok la tu..ralit sungguh

Special thanks to semua yang bagi hadiah kat Dania...
Hadiah in advance pun ada...
actually 2 kali potong kek jugak ..dapat sebiji lagi kek dari Papa..thanks to papa also...
next entry citer pasal potong kek lagi sekali eh....
Tunggguuuuuu...

20 comments:

  1. vahhh hari jd eh.sonoknya bukak hadiaah.hehehe siannya adik nangis kat tepi~

    ReplyDelete
  2. wah..seronok nya dia dapat banyak hadiah.. :-)

    ReplyDelete
  3. wow.. banyaknye hadiah dia dpt... syok la..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum
    hai dah lunch ke?
    hari ini anum bz sangat2

    ReplyDelete
  5. sukanya Nia.. rupanya Hello Kitty lover ye..
    nanti mintak mama belikan banyak2 hallo kitty punya collection ye ;P

    ReplyDelete
  6. wah, banyaknya dapat hadiah...happy belated birthday dear

    ReplyDelete
  7. wah bestnya dania..
    hapy baleted besday dania..
    smga menjadi anak yg solehah buat mama nnt :)

    ReplyDelete
  8. weeeeeeeeee... banyak nya hadiah dania dapat :)

    ReplyDelete
  9. Senyum sakan2 dapat hadiah banyak...

    Hepi belated bufday Dania...

    ReplyDelete
  10. wah hepi belated bday ye dania
    byknye hadiah dia
    beznyeeeee
    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  11. fuh berderet hadiah dio dapek , mano la tak senyum lebar...hehe

    ReplyDelete
  12. hepi belated beday dania...sori lambat wish, auntie sibuk lately ni...

    banyaknya dapat hadiah...

    jadi anak kebanggaan keluarga tau!!

    ReplyDelete
  13. Senyum tak sudah berhari2 lah ni... :) Happy birthday gurl!

    ReplyDelete
  14. Wah.. Bab hadiah ni memang kesukaan budak2 la kan. Dulu2 pun pernah dapat byk hadiah masa besday. Hehe

    ReplyDelete
  15. amboiii..mmg dah mcm pengantin dah tu. Gila bnyk dpt hadiah. Klu anak2 kita ni, gitu la kan SA..org lain punya besday, org lain berebut nk hadiah jugak.

    kalo mcm mak ni, ada 3 anak, 1 kali besday tp kena beli 3 hariah!! Idok ke pitam mak debau kau ni hah???

    ReplyDelete
  16. byk betul hadiah dia...untunglahh hehehe
    xpe areesa nti suh makteh beli teddy besar pya hehe

    ReplyDelete
  17. wahhh...banyaknya hadiah dia dapat..^^

    ReplyDelete
  18. wahhh byk adiah dania...rezeki anak dare tu murah...senyum lebar dania dpt adiah cantik2...

    kelako tgk kembar tu along...lepas ni besdei dieorg buat jugak besar2 along...bagi dieorg lak collect adiah banyak2...

    ReplyDelete
  19. seronoknya besday girl byk dpt hadiah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah