Thursday, September 19, 2013

Dania, Hani Mawaddah & Murninya Permintaan....

Masa kat Bowling centre tu...Dania leka melayan baby Hani ni....bukan main suka lagi dia...

 ntah apa yang dia tanya kat mak long dia tu...
 knowing Dania yang suka budak2..
 dah pandai duduk dah dak kecik ni...
geram kan?

Dah makin besar si Hani ni...memang jadi perhatian jer hari tuh...sampai ibunya nak main bowling pun x selesa...kejap2 dia jerit...dah pandai menjerit dah ni...menjerit budak kecik jenis geram tuh...
alahai..rugi x buat video la...
takpe la Dania..x lama lagi tahun depan ada 2 baby lahir dalam family kita...
Dania jawab: kakak nak baby kandung kakak sendiri la mama....nak yang dari mama...
Mama: Tercekik mineral water...

Hahahaha...

Murni sungguh permintaan mu sayang....entah berkesempatan ke tak mama ko ni nak oiii....
di tunggu2 xde yang masuk pinang...caner nak bagi adik...

tapi kalau mama kahwin..itu bukan la adik kandung kakak....itu adik TIRI....
Teeettttttt......


5 comments:

  1. alalala comelnya baby Hani...

    Dania tu anak SA ke?

    ReplyDelete
  2. sangat comelll..geram tgk pipi dia

    ReplyDelete
  3. dania nak adik sebab nengok hani tu comel sangat tu....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah