Friday, September 13, 2013

Bahaya Makan Jeruk...


After this x leh makan jeruk eh...aku lak memang dah lama tinggalkan jeruk ni since preggy dania dulu...
until today x makan pun jeruk...x leh terima..tp kan..kalau buah mangga tu aku makan...
cicah ngan kicap cili...wallaweiii...itu kira buah kan...bukan jeruk kan?hahahaha...
so preggy mommy jangan ngengada nak makan jeruk hoke...no..no..no...
baca kat atas tuh...


23 comments:

  1. Ms mula2 mabuk dulu kak, mmg sy mkn gak jeruk tp tak suke sgt. Lgsg tak suke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok la tu..x elok untuk kesihtan sebenarnya..

      Delete
  2. kalau nk ikutkan mmg ramai dh tau nie..
    tp ramai jugak xleh tolak jeruk nie..
    heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu shark..tp elok la dijauhkan...

      Delete
  3. ehem ehem ehem, ada orang sebut preggy mummy ker? wakakaka... don't worry, memang jarang sekali sentuh jeruk ni pun... ada masa2 jer...

    ReplyDelete
  4. Dulu suka sangat..tp sekarang dah mcm kurang sangat nak makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pun sama...dah lama tinggalkan dah...

      Delete
  5. mujur deqla x berapa gemar...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus untuk deqla yang sedang berusaha nak dapatkan baby..

      Delete
  6. means ni jenis jeruk yg jual kat kedai la kan..kalau jeruk homemade boleh kan..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pasti plak Husna...but still nama dia jeruk kan?

      Delete
  7. semua menda ber awet dan ada bhn pewarna tak elok..bkn utk ibu mengandung sahaja..tp utk kesihatan semua orang juga.. hihikkk :D cewahh... cam pakar pemakanan plak..

    ReplyDelete
  8. Akk makan gak jeruk sekali sekala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala merasa x per kot kak..but yang sekali sekala tu jadi selalu kan..

      Delete
  9. Bahaya sekarang ni..nak makan jeruk sendiri aje..lagi selamat..hehe

    ReplyDelete
  10. klu nk makan jeruk ni biasanya sy buat sendiri..selamat kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oops...x pasti selamat ke x..sebab its still call jeruk kan..hahaha..kalau tukar nama baru selamat kot..

      Delete
  11. klau jeruk homamade ok x?? hehehehe.. saya pnggemar jerukk.. huwaaa~~ TT

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah