Thursday, September 26, 2013

I'm real me...


Happy Thursday every one....one more quotes to share with you all...


Pernah rasa macam ni?

Perlukah kita rasa down bila di belenggu masalah ni....

pada aku x perlu kot...

Dulu yes aku agak cepat terasa cepat down...

Tapi sekarang insyaallah tak...coz i know who i am...i dont have to pretend..

I just want to be myself....


9 comments:

  1. Tak perlu jd hipokrit utk buat org suka dgn kita kan.........

    ReplyDelete
  2. dulu2 mmg.. sbb akal masih pendek.. but now I always hold on with 'stay true to myself & my style and I am always pushing myself to be aware of that & be original'...inshaAllah..

    ReplyDelete
  3. be my self and always motivate my self also bila ada pekara negetif yang diperkatakan,
    anggap sebagai satu teguran yg positive dan cabaran untuk mengubah diri kearah yang lebih baik
    kan sis ;)

    ReplyDelete
  4. betol tu kak... be ourself is better rather than pretending to be something we are not ^_6

    ReplyDelete
  5. Tak perlu jadi orang lain. Dah memang kita macam tu kan.

    ReplyDelete
  6. x perlu nak pretend dan tak perlu nak hipokrit dan tak perlu nak jadi orang lain or jadi macam orang or ikut apa orang lain buat kann? kalau copycat pun takkan sama dengan yang original...ooopssss... agak2 ada yang sentap ker?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah