Monday, September 2, 2013

Lunch @The Chicken Rice KL Sentral



Banyak betul pending entry yg x abih2 lg kan....nk update masa weekend line mc hampeh...
Slow giIer....sudahnya terbiar sepi dlm draft...gambar dh masuk...nk dikarang entry ni otak plak x leh nk create ayat2 sesuai..
Masih citer Dania kat KL ikut mama...ini last entry....


Posing tunggu order sampai...


Air mama ngan Dania


Suka nau ice lemon


Steamed chicken whole leg...Dania amik roast chicken...cuma gambau xde


Total damaged mkn berdua....huhu...berbaloi...


Balik petang tu terus lelap...x sampai pun 2 minit....
Lelap sampai Seremban....
Ni request nk Ikut lg next time...boleh if mama free...
Selalu sgt nanti apa plak kata org kan....
Sejak dia dh besar ni...suka pi jln2 ngan dia...we shared the moment together...
Pi bookstore...shopping barang dapur....mkn mcd...insyaallah if allah makbulkan tahun depan if ada rezeki lebih....boleh la plan lg pi jln jauh dgn dia...tahun ni pi Sarawak....
Lepas Sarawak nk pi bermalam kat Seri Bayu Tekala...atuk ajak pi mancing.....
Boleh buat bbqkan?


9 comments:

  1. bestkan anak dah besar.. lagi2 girl, lagi lah kita dah bleh share everything.. ;)

    ReplyDelete
  2. ktorang kalau pi makan kat The chicken rice shop mau lebih dari rM50, banyak sangat nak diordernya. maklumlah saiz beso kan

    ReplyDelete
  3. Chicken Rice Shop favourite aunty dia jugak ni...jeng jeng jeng... akak...tora datang lagi...oopsss...Mak Lampir datang lagi... not me tau... Mak Lampir, kenal tak kenal tak?

    ReplyDelete
  4. chicken rice shop blh thn sedap..
    suka kerabu mangga dia

    ReplyDelete
  5. Lepas makan apa lagi, mata pun ambik alih tugas seterusnya la kan. Hehe

    ReplyDelete
  6. Letih sangat tu...
    Sampai terlentok2...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah