Tuesday, September 24, 2013

Matahari Coconut Shake


Balik dari kenduri tu aku pi amik barang order customers kat Senawang...
Si bongsu a.k.a si kudut tu sibuk plak nk beli coconut shake...
X pnh cuba yg kat sini..dia kata dia selalu beli...

Okey la..kita cuba ye....


Suka tgok anak2 muda meniaga...


Begini la ghupernya....sedap??? Memang sedap sebab dia guna kelapa pandan
And ICe cream vanilla...


Murah kan?

Penggemar coconut shake area seremban...
Boleh la terjah tempat ni....dari giant senawang tu terus menuju arah ke kuala pilah..
Lepas petronas Matahari Height sebelah kiri...
X jauh dari traffic light matahari height tu...
Sesat kalu...tgok no hp kat bunting tu....
Selamat mencuba....


12 comments:

  1. kat mana2 pun dah ada..senang xyah gi smpi klebang tu kan kalau dh teringin sgt..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum tentu dapat yang kat klebang tu kan...silap2 beratur lagi panjang..

      Delete
  2. teringat coconut shake klebang
    mmg sedap gilos..
    mn2 pi mnm coconut shake ni sllu igt klebang haha

    ReplyDelete
  3. hurmm lebih kurang mcm melaka coconut shake je..
    nnt kot2 tersesat kat somban bleh lah I try

    ReplyDelete
  4. telan ayaq lioq tengok..
    sedappnye huhu

    ReplyDelete
  5. Selalu org buat entry ni kat blog...mesti sedap gileer kan....

    ReplyDelete
  6. Famous dah coconut shake ni ye. Bersepah pulak sekarang ni.

    ReplyDelete
  7. fuhh, nampak macam sedap aje nih..

    ReplyDelete
  8. Mcm pnh nmpk la coconut shake ni.. Rasanya popular gak nih..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah