Tuesday, September 24, 2013

Trip Melaka > Melawat Pak Ngah di Putra Specialist Malacca

Last Sunday unplanned trip to Melaka...dapat perkhabaran dukacita yang Pak Ngah masuk ward kat Putra Specialist Malacca, sukar bernafas sebab jangkitan kat saluran pernafasan..penafasan tertutup sebab tonsil dia dah dapat infection, suara pun x keluar...kesian betul..nak makan pun payah dah..apatah lagi nak minum, seawal 10 pagi kami dah gerak dari Seremban, bukan family aku jer tp adik beradik abah yang lain pun ada

 Kakak Dania
 minah ni if amik gambar sure senget benget
Dengan Acu plak..
 dah sampai kat Ward dah...Pak Ngah tgh tido...
 Lemah jer keadaan dia..tp dia happy sebab kami semua datang melawat..
 gambar x terang plak..
Pak ngah tgh borak ngan Mak Long

Lepas jer tengok Pak Ngah kami terus ke Taman Ayer Molek, Mak Ngah dah masak untuk kami..
Best wooo...makan asam pedas Melaka...huii...mmg x bleh tahan..hilang diet aku...
Diet la sgt kan...
Nanti aku update eh bab asam pedas tu...terbaik wa ckp lu..orang Melaka memang terer kan bab2 asam pedas..
Sapa orang Melaka...angkat tangan....


7 comments:

  1. semoga pakngah awak cepat sihat...aminnn...

    ReplyDelete
  2. Haiyak...!! Mmg mcm berjodoh2 plak kita ni SA..memanjang selisih tempat kita ni. Mak pun ada kat melaka last wiken tu. Tp ari sabru la tapinya..

    hantor angah g kem pemilihan bola astro. Huhuhu..

    Eh. Out of topic plak. Apapun, semoga Allah meringankan sakit pak ngah SA dan sembuh dgn cepat ya

    ReplyDelete
  3. amboihh memasing smpt lagi berposing nk tgk pakngah dia sakit...hihi

    ReplyDelete
  4. salam terjah ....orang melaka gak,,,mak sedara belah my hubby pun masuk wad di putra hospital jugak,,,

    ReplyDelete
  5. Semoga pak ngah SA cepat sembuh ye.. Meleleh pulak cerita asam pedas ni. Dapat makan asam pedas dekat perigi hang li po tu pun best jugak SA.

    ReplyDelete
  6. saya saya saya...nak rasa air tangan orang Melaka ni ke? boyfriend lalu kat belakang pun akak tak sedar nanti...oopsss..ahakss...gurau2...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah