Monday, September 9, 2013

Good Morning Everyone


Assalammualaikum....Selamat pagi you ollss...
ada yang Monday blues ke?
ada?
alahaiiii....x yah la Monday blues sgt eh...aku hari ni happy jer untuk 3 hari....yeayyyyyy...
Giant xde pi oversea...hehehehe....so..ari ni aku ngan adik trainee akan buat kerja ngan aman damai...
xde sapa boleh ganggu kami berdua...
oh adik trainee lagi sorang dah habis last week....
ari ni pun dia dah start semester baru kat UTHM JB...
selamat bekerja ye Fusya...thanks for your choc famos amos...dah selamat Dania makan dah...aku xde nak bagi apa2 special pun kat dia..just bag sling Malakoff ngan paper bag sebagai ingatan je...ada buat makan2..gambar dalam laptop lagi satu...laptop satu lagi tu slow giler...padahal baru jer beli...ada masa nanti aku update ye...
Apapun selamat bekerja u olls....

16 comments:

  1. tak dak manday blues tp nak muntah tengok meja penuh dengan keja..sempat lagi bos 'kirim' kerja sblm dia pi outstation...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sib baik SA mmg dah siap koje last week..memang xde kerja ni...boleh je bw...

      Delete
  2. monday morning no happy happy la SA... merudum jek mood ni..hahahah soo sleeeepyyy..............

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...ni sebab berjaga malam la ni kan....

      Delete
  3. selamat ari senin along....

    sonok gak ade budak trainee kan along kat opis....lieya dulu pun penah jadi trainee kat midf...ari last tu mmg sedih sgt2....nak tinggal kakak2 abang2 kat sane....

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy monday to u too lieya..baru dapat balas ha...ok jugak la..rasa mcm nak serap trainee ni terus kerja..dia cepat buat keja..

      Delete
  4. Replies
    1. morning Mak..hehehehe...sukati je panggil org mak kan...

      Delete
  5. selmt pagi along.. deqla harini x monday blues pun.. cuma jeles kat hubby .. dia cuti pjg.. tp xpe, time cuti ni la dia tlg wat keje umah.. haha.. yeahh.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...cuti sakan dia eh..x per la at least dia tolong kemas rumah...suh dia masak sekali deqla..huhu

      Delete
  6. akak diva meh sini kak ngah nak bagi jeles sikit... Pink Panther gi Sydney dari 7/9/2013 until 14/9/2013.... he he he... suh Giant duk lelama sikit kat luar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh..jeles la...giant sampai rabu je..itupun petang dia masuk...letih tau....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah