Tuesday, September 24, 2013

Wedding At Idaman Villa Bandar Sendayan

Salam Selasa u olls...ada yang malas ke...hehehe...jgn malas2 eh..nanti rezeki x berkat..semalam x de entry update pun pasal apa2 activity masa weekend, seharian bz semalam..sunyi sepi jer blog ni...

Okeh la tanpa buang masa meh aku update kenduri sedara aku kat Sendayan...tau mana sendayan?mustahil x tau..femes ni...antara Felda yang dapat durian runtuh dan jadi OKB...haaaa..ni salah senuah rumah yang di beri kerajaan pada diorang...banglo sebiji2...cantik2 dan x dipanggil banglo dah...apa kelas sebut banglo...diorang sebut Villa...baru gerekkkk......

 saje amik gambar ni..Honda tu bukan keta aku..x mampu aku de..
 lorong rumah pengantin
 panas giler time ni...Dania stress sebab panas tunggu atuk parking keta...Acu mcm biasa la kaver cung...
 bunting cute pengantin...
 eh..eh..ada eskrem free..harus 2-3 kali dania ulang ke sini...tukang amik eskrem untuk Acu dan mama
 the perantin..cute je..budak2 lagi pun kawen...yang datang kawan2 kolej diorang...
 ni la mesin eskrem yang aku ckp tuh...
nah..aku siap amik gambar contact number ngan nama eskrem sekali..kalau korang nak memeriahkan majlis keraian korang..contact la no tertera tu ye...

Actually lambat pi wedding ni gara2 Abah ngan Mak pi majlis bertunang kazen aku...dorang tolong2 masak sekali...yang menjadikan lambat tu..tiba2 abah terpaksa jadi tuan rumah plak gara2 pak cik aku x reti nak mengambut rombongan peminangan...first time katanya...janji nak pi kenduri kat Sendayan ni kul 11.30am..at alst kul 2 baru gerak...macam2 hal..
dah la dengan x tau jalan...sib baik xde sesat mana pun..just salan masuk lorong je...panas berdentung plak tu kat sana...ye la..segala jenis pokok dah xde kan...dah jadi kawasan perumahan...
sedih tau...

17 comments:

  1. siap ada mesin aiscream tu... memang gojes

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt2 goojes...sediakan duit jer nak sewa sepanjang hari

      Delete
  2. Replies
    1. sangat2 cantik zaza..jeles tau tgok rumah2 peneroka tu...

      Delete
  3. sedap ek makan ais krim free time wedding... comel pengantin ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sampai 2 kali repeat..suruh dania amik sebab sendiri macam segan..

      Delete
  4. banner pengantin so cute , kelas ada aiskerim putar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah memang cute...sampai x jumpa rumah diorang..

      Delete
  5. wahhhcomelnya pengantinya...begitu juga dengan baju mereka..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam gambar nampak cantik baju tuh..bila tgok in real mcm biasa je..oppsss

      Delete
  6. mcm2 lah org skun ni wat kenduri kawin mcm2 ada
    ni pun eskem putar pun ada
    yg cute tu banner pengantin kartoon haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tau pas2 ni ada yang letak gerai coconut shake plak kan....

      Delete
  7. Dulu masa adik kawinpun ada jugak buat aiskrim macam ni. Memang berbaris la.

    ReplyDelete
  8. bestnya panas2 dpt makan ice cream kan

    ReplyDelete
  9. wah..lawa2 rumah situ yer.. tak pernah smpai..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah