Wednesday, September 4, 2013

Get well soon Azlan


Immediately after meeting td boss arahkan aku ikut diorang pi melawat Azlan yg di masukkan ke hospital akibat masalah kesihatan...Azlan memang mempunyai masalah buah pinggang yg kronik dan additional failure..actually Azlan dah sepatutnya buat transplant..dh ada penderma dan dh ada tarikh tp kesihatan dia merudum lately...


Fruit basket dari dept aku...


Azlan 



Nampak Azlan sgt2 lemah...

Kami dari dept..

X semua dapat datang...boss wakilkan aku..ingat x nk pi...dh kena suruh...
Aku pun menurut perintah.....aku sorang je perempuan...
To Azlan...get well soon...x pyh fikir ttg office...
Take a good rest ..


25 comments:

  1. Waduh. Semoga dia cepat sembuh =)

    ReplyDelete
  2. Moga proses transplant dpt dijalankan..
    Sakit buah pinggang ni amat rapat dgn saya..
    Adik saya pun jalani dialisis, tapi dialisis air..di buat di rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azlan mmg buat dialisis 3 kali seminggu...if tgok tgn dia...dh byk tanam wayar dh.. ngeri .

      Delete
  3. semoga azlan cepat sembuh seperti sediakala...

    ReplyDelete
  4. kurusnya..moga beliau cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk bwk badan pun dh x larat..tp kena gagahkan jgk...moga dia cpt sembuh...amin..

      Delete
  5. Kesiannyer dia... muda lagi.. Semoga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  6. moga azlan cepat sembuh
    kuatkan semang ye azlan

    ReplyDelete
  7. semoga azlan cepat sihat..kesian betul tengok muka dia...

    ReplyDelete
  8. Semoga azlan cepat sembuh. nanti boleh buat transplant kalau kesihatan dah ok tu.

    ReplyDelete
  9. Semoga Allah mempermudahkan dan meringankan segala penderitaan azlan tu kan zan.

    ReplyDelete
  10. Miga cepat sembuh dan dipermudahkan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah