Thursday, September 12, 2013

Malakoff Majlis Hari Raya 2013


Kejadian awal Sept kot...aduhai...tertinggal nak update ..terlepas pandang..maafkan aku wahai warga2 Malakoff...eh ada yang kisah ke..hehehe...
kejadian di Hilton Kuala Lumpur jam 4ptg sampai 7 malam...
Tema pakaian..Pink kaler..

 band yang tgh rehearsal


 antara makanan yang ada...



 kak Noky dan Atikah
 kami2 yang bertugas in Pink
 one more..
 x tau namanya
 begedil kot..
 tauhu sumbat
 jeruk2 ngan keropok..
 satay
 kak Arleena
 syara..mangsa candid
Boss aku...

Sorry la korang...memandangkan dah lama majlis ni...makanya banyak yg keterlupaan..
makanan pun x snap semua...kambing panggang aku dapat makan..tp sikit je..
tgh bertugas masa tu kan...
first time event buat kat Hilton...sebelum ni kat Hotel Istana..alhamdulillah walau x ramai jemputan boss aku datang..sambutan tetap meriah...
semoga tahun depan ada lagi Majlis macam ni...mengeratkan silaturrahim antara staff dan client serta pihak pengurusan..



8 comments:

  1. pinkylicious i loikeee...he he he... lain kali jemput ahli persatuan sekali yer...kami sedia jer datang...wakakaka..nama pun makan... tapi jangan risau ai bukan mentah ke darah...makan sikit jer...

    ReplyDelete
  2. saya kalo tgk entry majlis hari raya ni paling menjadi tumpuan tu makanan dia lahhh.. semua nya mouth watering lah kak ^_^

    ReplyDelete
  3. Semuanya cantek ngn tema pink kaler.
    kty paling suka dessertnya.

    ReplyDelete
  4. kiteorang punya event masih di Hotel Istana... huhuhuhhuu....

    ReplyDelete
  5. makanan semua sedap2 belako
    lau open house ni jamuan raya x sah lau xde sate hehe

    ReplyDelete
  6. gadis gadis sume cantik belaka.... tak fikir nak makan dah....hehehehe

    ReplyDelete
  7. lagi hebat sambut kat hotel...cantik pink dgn biru disatukan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah