Monday, September 30, 2013

Blowing the Cakes

Berebut2 si kembar nak tiup cake...x sabar2 duk jerit2..epi beday to u....epi beday.....apat...apat....hahahahaha....kelakar dan comel.....Atuk baca doa dulu baru boleh blow the cake...

 antara tetamu terawal yang datang
 Mak Teh, Dania dan Acu
 hadiah terawal yang sampai
 tgok si kembar tu....
 Happy birthday to you.....tgok mulut Aressa tu..
 lambatnya nak hembus...
 yeayyyy.....semua excited nak blow the candles...
 time ni mmg kelam kabut sebab si kembar macam nak terkam kek..


Bukan kaka Dania je yang excited..si kembar pun sama excited...malah terlebih excited....
betul la...kata orang bab2 birthday celebration ni budak2 yang teruja.....
actually ada video..tp kat adik aku....lom ada yang whatsaap...nanti dah ada yang whatsaap kang aku upload kasik korang tgok eh....sebenarnya 3 kali blow the candles..first lagu x lengkap...second dah abih lagu dah blow..third, dah potong cake dan amik lilin letak kat 2 potong cake tu..khas untuk si kembar...hahaha...diorang nak hembus lilin sekali lagi....
macam2 hal..xde diorang sunyi...hehehehehe....

11 comments:

  1. assalamualaikum suria...selamat hari lahir...:)

    ReplyDelete
  2. Yang kembar tu terlebih eksaited ye.....comellll :D

    ReplyDelete
  3. nak tengok gambar hadiah yang dah buka...sedeyyy...aunty tak dapat nak join...hu hu hu...nanti belanja dania makanlah...suruh mama bawak date dengan aunty... haihhh....

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Dania! Tentu seronok dpt banyak hadiah.

    ReplyDelete
  5. masing2 excited.. lagi2 kanak2.
    kekadang mak2 pun excited jugak hehehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya budak2 bila tengok kek lagi2 time nak tiup lilin.. siap berebut2 si kembar tu ;)

    ReplyDelete
  7. lain kali sambut sekali harung jer baru tak berebut...hehehehe

    ReplyDelete
  8. Ni kalau ada candy buffet tu mesti lagi suka budak2 tu kan..

    ReplyDelete
  9. mmg budak2 lau bab2 mcm ni mmg suka
    tambah2 lau bkn besday diorg lagilah buat cm diorg pya besday hehe cute sikembar

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah