Tuesday, September 3, 2013

Dating Time

Ahad lepas dating ngan anak dara aku ngan si bongsu jugak.....
Actually aku nk shopping baju keja...byk sales weh kat Jusco....dapat la 6 helai baju ngan selai seluar keja ...its cost me RM250++....naper selai suar....xde yg berkenan plak.....
Lepas tu pi mkn McD as requested by anak dara...nak McRibs plak......layankan aje la.....


Si bongsu posing...


2 ketul McRibs ygkureng pada tekak aku...aku layan double cheese....


Kesayangan aku Dunia akhirat....melawa je kerja dia....


One more.....

Aku ckp kat dia mmg x sedap McRibs ni.....waaaa....marah plak....
Sedap la mama...kakak suka....dia apa je x suka....semua sedap kat dia....
Kalau x...x kan la bam bam mcm tu kan....haha....best ar jln dating ngan dia...
Dia yg jd tukang pilih baju keja....kaler apa....aku ikut je pilihan dia....
Untung dh ada anak dara...dh boleh share opinion.....yg x best agenda beli baju aku...
Tp dia pun dpt habuan jugak....


43 comments:

  1. Best la kak...
    Dah boleh share dengan anak dara sorang tu...
    Bab makan, tang sedap tak sedap tu dia boleh geng ngan AJ...
    Hahhahahah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...mmg best..dh share pas tu bhgian dia habuan dia jgk la...kira mcm upah...boleh je nak gang...

      Delete
  2. shopping untuk anak memang satu kepuasan...

    ReplyDelete
  3. muda lagi mama nya ni :) lama tak pergi mcd huhu anak sekarang diorang lagi pandai bab baju kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muda la sgt 35 years old..hihi....mmg betul tu...budak lg pandai

      Delete
  4. wah... byknya rembat baju yer SA... ;)

    hmm.. sy jarang2 beli McD... McRibs ni burger juge ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali ummi sbb SA bkn jenis beli baju keja every month...yer mcribs salah satu burger terbaru mcd...

      Delete
  5. wah..sedapnye mkn kat MCD
    dah besar anak dara akak..pewit..kim salam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak dara dh besar dan akak makin tua...nyampah tau...ok I will

      Delete
  6. Kalu yumida kim salam.
    Shark pn nk jugak.,
    Kim salam kt bongsu akak..
    Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kim slm boleh.....xde hal...sbb she is not available anymore...dh ada org booking

      Delete
  7. baru plan nak mencuba makan McRib tu, tak sedap kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. If kat tekak SA mmg x sedap...if kat org lain...x tau la....

      Delete
  8. salam kenal...tak pernah try lagi McRib ni...dah besar anak dara akak....follow akak jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam knl wawa...thanks for dropping by...hihi...satu2nya anak dara akak....

      Delete
  9. best ada anak dara pandai bagi pendapat..macam kawan2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...we shared everything..siap boleh gumpal2 berdua lg....

      Delete
  10. kalau kat mekdi, kegemaran saya spicy chicken mcdeluxe tu..:)

    tak try lagi mcRib tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dipersilakan mencuba then review tau doc....

      Delete
  11. Lama x jengah mekdi....bestnya soping ngan anak dara....:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt2 best asyifa...yg x bestnya...mmg kena bg upah la....

      Delete
  12. last makan mcd sahur bulan puasa hari tu. lps tu tak makan lagi.. tak tahu kewujudan MCRib tu.. nnt nk try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...jgn lupa try....nk tau zaza suka ke x....

      Delete
  13. Fast food nie memang nikmat bagi bagi bebudak dan remaja... kita dewasa nie kena ikut selera la kan... hehehehe

    ReplyDelete
  14. dania dah besar dah along mmg sonok la jadi kawan soping...tukang komen aka tukang kritik terbaik ni ekekekeekek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu lieya....akan dtg if nk pi bercuti bwk dia je la....sng...

      Delete
  15. 6+1 shopping dalam satu masa , wah shopping sakan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sakan lg tu PM....if shopping sakan dari pg sampai ptg sambil bwk beg shopping bertimbun...huhu...tp SA bukan mcm tu....

      Delete
  16. eh mkn mekdi..? x boikot ke? hahah.. jusco mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak boikot mcm mn deqla..kang staf2 pekerja malaysia x bergaji plak...sesekali. ..

      Delete
  17. Kalau gi McD ni cuma nmpk Spicy Chicken McDeluxe aje. Kalau tak sedap, jimat duit, takyah cuba McRib. Kena jimat skrg ni, harga minyak dah naik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA nampak double cheese je....hihi...sesekali x pe..x leh selalu...

      Delete
  18. Dah lama sgt tak makan McD...mungkin di usia sekarang ni sudah xberminat lagi dgn makanan segera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...tp SA mmg x selalu lyn fast food...sesekali je....

      Delete
  19. Mcrib?? tk pernah dgr pun..
    nampak sgt dah lama tak mkn mcd hehee

    ReplyDelete
  20. syok bila ank anak dah besar dah boleh jadi kawan dan boleh minta pendapat depa lagi..mcm tu depa pastii akan rasa dihargai…

    ReplyDelete
  21. Memang tak sedappun McRib ni. Hehe. dah try dah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah